Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to znaczy, ze sie zdystansowal czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet ciągle pisał czule smsy typu " dzien dobry kochanie" i zawsze tak je zaczynal , a wczoraj znow sie spotkalismy ( nie po raz pierwszy ), ale do czegos tam doszlo ( jeszcze nie do pelnego seksu, ale cos tam bylo wiecej niz zwykle) i dzisiaj napisał do mnie zaczynajac slowami " Witam Cię serdecznie :)", a pozniej napisał, ze przeprasza, ze wczoraj nie zostal dluzej u mnie ( bo musial przygotowac cos do pracy), ale ma nadzieje, ze mi sie podobalo bo jemu bardzo. Ale tez nie napisal zadnych czulych slow na kobiec , zadnego "caluje", czy "tesknie" jak to zwykle pisal. Zdystansowal sie czy przesadzam?

Gość gość
up

Gość gość
Przesadzasz. Powiem więcej - odwala Ci

Gość gość
uwazaj

Gość gość
Hmm trudno powiedzieć. Poobserwuj go, zobaczysz co będzie dalej

Gość gość
Aha i też nie proponował terminu nowego spotkania... sama nie wiem co o tym myslec

Gość gość
chyba cos bylo nie tak i stad ten chlod.nie zdziw sie jak wcale sie nie odezwie niebawem.

Gość gość
A do czego doszło? Przytulanie i pocałunki czy cos więcej a Ty sie wycofałas gdy już było blisko i on już myślał ze będzie seks?

zachowuj się naturalnie, tak jak przedtem i obserwuj gościa :) jeżeli będzie zachowywał się stanowczo inaczej niż przed tą sytuacją, to niewątpliwie coś zmieniło się w jego sposobie myślenia, być może postrzegania waszej dalszej znajomości. może za szybko przeszliście do intymniejszych sfer waszego koleżeńskiego/partnerskiego pożycia? może jemu było za mało?