Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawicw dziąsła w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia zauważyłam,że mam problem z dziaslami jak szczotkuje żeby krew się leje jak wampirowi. Po szczotkowaniu dłuższy czas sprawiają mi bol. Dziś nawet rano nie mogłam gryźć kanapki. Co robić?

Gość gość
Isc do periodontologa oczywiscie. I nie dac sobie wmowic, ze 'to tak jest i samo przejdzie'. Co prawda w ciazy nie jestem, ale przy takich samych objawach mi tak dentysci wmawiali przez lata, potem sie okazalo ze niewiele brakowalo , abym stracila zeby.

Gość gość
Faktycznie poczytałam w sieci i może być to problem.

Gość gość
Jutro gonie po miękka szczoteczkę do zębów pastę meridor i płyn do płukania. Dodatkowo wyczytalam ze można brać rutiniscorbin 2x1

Gość gość
To wszystko to tylko srodki wspomagajac, idz do periodontologa! Moze to nie byc nic ale rowniez moze byc cos powaznego.

Gość gość
Ja tak miałam, po ciąży wszystko przeszło.

Gość gość
Ja stosowałam pastę meridol w ciąży , dzięki niej mogłam myć zęby też mi krwawiły i po niej to przeszło, jeszcze miałam odruch wymiotny przy myciu zębów od początku ciąży , wymiotowałam przy myciu zębów , też na to pomogła ta pasta bo jest łagodna

Gość gość
Jezu a one wysylaja cie do lekarza... to normalne w ciazy.

Ja mam cała ciąże tak i każdy lekarz, którego pytam, odpowiada, ze to normalne :) Kup jakaś najlepsza, najdelikatniejsza szczoteczkę - u mnie pomogło:) Nie zlikwidowało całkiem problemu, ale pomogło. Podobnie jak jem jabłko czy banana - krew... Z nosa tez często mi leci. Nic się nie martw ;)

Gość gość
A jaka będzie to najlepsza delikatna szczoteczka? Kupiłam dziś jedna ale wcale nie jest miękka. Moze taka dla dzieci.?

Gość gość
Soft musi być wybierz taka poszukaj napewno gdzieś bedzie