Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide zaraz spac przez depresje nie chce mi sie nic

Polecane posty

Gość gość

Musze pracowac na telefonu i buty ale nie wiem czy mi potrzebne wobec mojej brzydoty planuje chyba odejsc z tego swiata nie wiem jeszcze kiedy ale jakos niedlugo wiec nie wiem po co mi to wszystko dobrze ze niedziela jeszcze wolna moge dojsc do siebie klade sie poleze pomysle nad smiercia

Gość gość
mnie łeb boli i jestem chory, co ty na to

Gość gość
Wez mnie nie wk****aj z leczeniem w tych klinikach pan ma bardzo duze problemy emocjonalne to widac ale sie pana pozbede z tymi miernotami nie ma co sie leczyc tez nie ma gdzie wizyta za 3-4 msc zapis do lekarza psychiatry 2 msc leki do podcierania d**y i chuj p*****le

Gość gość
Ide spac i chuj bo tyle mi sie chce przy depresji w d***e mam tych lekarzy do w*******lenia sa wszyscy do psychiatryka mnie nie przyjma a ubezpieczenie mam przez agencje pracy

Gość gość
Ja tez depresja 3dni nie śpię

Gość gość
wyjedź z kraju i minie ci depresja, to ten kraj powoduje

Gość gość
Nie mam takiej depresji jak ty ze czuje jakis lekki smutek z powodu widoku warszawy przez takich ludzi jak ty mam problemy w domu i brak zrozumienia

Gość gość
Czekam 4 dni na poprawe jakas jak nie zaczne pisac pismo pożegnalne w ktorym zwyzywam rodzicow za to co mi zrobili kilka slow mamusi wygarne smutne ze tak skoncze na pewno poczekam jeszcze conajmiej do lata moze 31 lipca sie zabije planuję podciac zyle ide spac pomalu na powaznie umyje glowe teraz i klade sie pomalu spac kolejna sobota stracona

Gość gość
ide powaznie spac i chuj nie bede sie denerwował i tak niedlugo odchodze prześpię sie napiszw pismo i poczekam jakis czas nie chce juz sie meczyc