Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak musi wyglądać kobieta aby facet myślał główką, a nie głową?

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się jeden chłopak i nie zalezy mi na tym aby mnie kochał, zalezy mi na tym aby mnie pragnął bez opamiętania. Jak to zrobić, żby wzbudzić w nim to pożądanie. Czy strój wyzywajacy, to podstawa?

Gość gość
Blondynka, szczupła, minimum 175 cm. Koniecznie w obcisłych spodniach. Ubrana na czarno. Może być dodatkowo łańcuszek z pentagramem na szyi.

Gość gość
170 cm też jeszcze ujdzie, ale mniej już nie bardzo.

Gość gość
Autor to facet albo jakaś nimfomanka :P i to brzydka, skoro przy niej myślą głową :D

Gość gość
jak milion dolarów.

Gość gość
Autorka to kobieta, która weszla w faze w której ma ogromna ochote na przygodny seks z facwtami ktorzy sa mocno w jej typie :) Życie...

Gość gość
up

Gość gość
Może ten facet w przeciwieństwie do autorki myśli poważnie o życiu.

Gość gość
Nie wiem czy myśli poważnie. NIe ubieram się wyzywająco więc nawet mnie nie zauważa.

Gość gość
no raczej bez tego się nie obejdzie - wpierw przyciągnij go do siebie wyglądem,potem osobowością ( z tym drugim to wyższa szkoła jazdy wiec się postaraj - inaczej tylko cię zer żnie i zwieje o ile to nie jest jakiś nieśmiały prawik - bo prawik to nic nie zrobi )

Gość gość
Ladnie sie ubierz nie wyzywajaco ale tak zeby dekold byl i cycki wystawaly oraz szpilki jesli umiesz chodzic. Do tego obcisle rzeczy jeali masz ladne cialo. Mozesz ubrac wiszace kolczyki bo podkresla szyje co tez dziala na mezczyzn. Czerwone usta przypominaja wargi sromowe wiec rowniez to dziala.

Gość gość
serio? Tak jak k******a lub subtelny anioł - ale jeżeli liczysz na małżeństwo -musi kochać spokój.

Gość gość
Nie licze na małżeństwo, nie licze na miłość licze na dobry seks patrzac na niego z przyjemnością przy okazji. Podoba mi sie wizualnie i mam na niego ochote nic wiecej. Nie chce budowac z nim związku czy rodziny, pociaga mnie fizycznie i chcialabym aby to bylo tez w drugą strone. Chce aby gdy bedzie przy mnie myslal fiutem a nie głową.

Gość gość
Mówiąc kolokwialnie chce aby miał na mnie chcice tyle i aż tyle.

Gość gość
A z kad wiesz ze nie ma? Ja juz nabralem na ciebie chcicy

Gość gość
Jako kobieta to mysle ze duze usta, symetryczna twarz,zadbana ladna skora, duzy biust, szczupla, dlugie nogi taka chyba zrobi wrazenie na kazdym chociaz nie wiem czy to nie kwestia charakteru, czy nie pociaga bardziej taka wariatka, niz 'nudna' dziewczyna

Gość gość
No a czy wystarczy wiekszy dekolt, mini spodniczka itp. Czy to powoduje, że faceci mysla wtedy tylko o jednym gdy patrzą na taką.

Gość gość
gość dziś No a czy wystarczy wiekszy dekolt, mini spodniczka itp. Czy to powoduje, że faceci mysla wtedy tylko o jednym gdy patrzą na taką. - tak jeżeli masz względnie szczupłe nogi i biust w rozmiarze minimum 75c, no i przydałaby się niebrzydka twarz do tego. Moja była znajoma tak się ubierała na prawie każdą imprezę i dziwiła się czemu kleją się do niej praktycznie same prymitywy, które niemal od razu ją obłapiają i widzą w niej towar do bzykania. Tak więc duży dekolt, stanik push up, miniówa max. do połowy uda, kure/wsko czerwona szmina na usta i pazury i jedziesz z tym koksem.

Nieważne jak wygląda kobieta. Istotna jest tylko ilość alkoholu, którą przyjął facet. Przy odpowiedniej zawartości promili większość z nas przestaje myśleć głową. Ale muszę Cię uprzedzić, że niektórzy faceci są tego świadomi i przestają pić zanim przekroczą magiczną granicę, za którą każda kobieta jest piękna i warta grzechu. Czyli nie ma uniwersalnego sposobu na wszystkich. Mam nadzieję, że pomogłem:)

Gość gość
E tam . To trzeba miec w sobie . Nie potrzebny alkohol , spodnice i dekolty .

22:45 - i uważasz, że kobieta, która ma w sobie tajemnicze "coś" wyrwie każdego faceta? Chętnie bym ją spotkał, szkoda że jest jak yeti:)

Gość gość
"gość dziś E tam . To trzeba miec w sobie . Nie potrzebny alkohol , spodnice i dekolty ." - niby tak, ale to są czynniki mocno sprzyjające rozluźnieniu obyczajów. Ciekawa jestem czy gdyby nie wszechobecne procenty i taki a nie inny styl opisywanej przeze mnie wyżej koleżanki, to czy przyciągałaby prawie samych troglodytów, bo ta dziewczyna nie jest tępą Karyną a niestety w takim a nie innym stroju i po spożyciu może się kojarzyć dość niedwuznacznie.

Gość gość
jestem sredniego wzrostu szatynką z uwaga 'duzym' nosem - jest to moj okropny kompleks. poza tym na dobra sprawę nie jestem jakas paskudna, zwyczajna, proste wlosy, srednie oczy, gruba nie jestem ale mam ciut ciut wystajacy brzuch a mimo to podobam sie facetom, nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania z ich strony, podobno (nie mi to oceniac) dobrze sie ubieram choc nie sa to markowe ciuchy, zwyczjane - czasem nawet z targu badz z chinskiego sklepu. Wiadomo najpierw facec***atrza na urode ale mozesz byc piekna a w glowie miec pusto i nikogo soba nie zainteresujesz