Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym facet musi wam zrekompensować swój chory kręgosłup?

Polecane posty

Gość gość

Wyobraźcie sobie wysokiego, przystojnego, zabawnego i inteligentnego faceta. Ma on jednak chory kręgosłup, przez co nie ma mowy, żeby choć raz w życiu nawet na krótko was podniósł, nie może też dźwigać ani swoich ani waszych ciężkich walizek ani innych rzeczy a w dodatku w ogóle na co dzień musi stale uważać na kręgosłup, w jaki sposób siedzi, ale też w jaki sposób się schyla przytulając was lub podczas uprawiania seksu. Czym musiałby wam zrekompensować te wszystkie niedogodności? Czy jeśli by dużo zarabiał, to byście go chciały mimo chorego kręgosłupa?

Gość gość
Jesli czulabym sie szczerze akceptowana, kochana i chlopak by mi odpowiadal pod innymi wzgledami to kochalabym tez i jego chory kregoslup i to nie bylby problem, pomoglabym mu jakos wyleczyc i dostosowalabym sie do niego

Gość gość
Niczym. Gdybym kochala to bym nie patrzala na kręgosłup

Gość gość
choroby sie leczy

Gość gość
gość dziś Poczytaj sobie więcej o dyskopatii. Mona robic rehabilitację, żeby nie było gorzej. Można robic operację. Ale po niej nie wraca sie do pełni zdrowia. Na tę chwile dyskopatia nie jest uleczalna. Może kiedyś będzie ale teraz nie jest

Gość gość
Mam na mysli zaawansowana dyskopatię a nie raz zaboli i przejdzie

Gość gość
Wierz mi, ze jesli jest milosc to kobieta potrafi sie bardzo poswiecic. Czesciej niz mezczyzni w takiej sytuacji.

Gość gość
50 tysięcy wystarczy buhaha

Gość gość
gość dziś Jeszcze jedno: Według zaleceń lekarzy, to właśnie uważanie na siebie w każdej sekundzie życia...na tym własnie polega leczenie, czy też dbanie, żeby się nie pororszyło w przypadku chorego kręgosłupa. To trochę inna choroba niż grypa, czy nawet chory wyrostek, gdzie po operacji wraca się do pełni zdrowia. To raczej już trwała niesprawność

Gość gość
Rozumiem, że jak byście go już kochały to by wam to nie przeszkadzało. Ale czy nie zraziłoby was to podczas poznawania się? Czy mogłybyście mimo to się zakochać, pokochać?

Kolego, wzmocnij mięśnie pleców, a jeśli faktycznie jesteś taki, jak się opisujesz to nie będziesz miał problemów ze znalezieniem normalnej kobiety. Do tego od razu zrobisz wstępną selekcję, nie polecą na Ciebie blachary i egoistki. Same plusy.

Gość gość
dziś Dzieki - niegłupie - jak mawiają kazdą porażke można przekuć w sukces ;)

Gość gość
Najpierw się wylecz, a potem interesuj się kobietami. Albo znajdź sobie również jakąś chorą kobietę z ograniczeniami.

Gość gość
8:45 ty sie kwalifikujesz, jeśli chodzi o ograniczenia. Intelektualne.

Gość gość
A co, tobie już chora nie pasuje? O proszę, panicz niepełnosprawny, a będzie wybrzydzał. Zostały ci jeszcze grube, brzydkie i zdesperowane.

Gość gość
10:46 - po pierwsze nie jestem autorem. Po drugie niepełnosprawna umysłowo zdecydowanie mi nie pasuje. Zabronisz mi?

Gość gość
Nie wiem, kto tu jest niepełnosprawny umysłowo, bo ja jestem zdecydowanie pełnosprawnym facetem. Książę się obraził, cóż, zachowujesz się jak baba. Idź lepiej ćwiczyć kręgosłup zamiast się użalać i biadolić jakiś ty biedny.

Gość gość
To tylko Twoje deklaracje, chociaż Twój post świadczy o czymś wręcz przeciwnym. Nie mam problemów z kręgosłupem, a swoje światłe rady zachowaj dla siebie.

Gość gość
Oho, a siedzisz tu i burzysz się, bo lubisz. Cóż, to i tak kobiety zdecydują, że wolą kogoś silnego i męskiego niż takiego męczydupę popłakującego na forach. Pocieszaj się dalej kolego :P

Gość gość
11:01 - Ty oczywiście nie siedzisz tu na forum, a Twoje posty pisze sekretarka w mini. Do tego jesteś bardzo silny i męski, tak bardzo, że nawet Twoja czcionka ma muskuły:) Dziwi mnie tylko, że pozwalasz decydować kobietom, kogo wybiorą. Samiec alfa zazwyczaj sam wybiera kobietę. Ale możesz tego nie wiedzieć:)

Gość szczera kobieta
Jest duże ryzyko ze będziesz niepełnosprawny, więc nie wiem czy to dobra inwestycja dla kobiety. Żadna Ci tego nie powie wprost, ale to jest duży defekt, nie krzywy nos czy mały penis. Ale możesz mieć problem. Chociaż jeśli się naprawdę zakocha to zawsze jest szansa. Ile masz lat?