Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna do rany przyloz. Wykorzystywana czy pozadana?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy mam pecha, czy co. Wszyscy mowia, ze taka osoba jak ja jest wspaniala, wymarzona do zwiazku,bla bla. Tylko, ze zawsze jestem traktowana jak pocieszenie. Nie zawsze nawet szanowana. Smutno mi, chyba nie znajde nikogo podobnego do siebie juz...

Gość gość
lecisz na dupków to potem tak jest

Gość gość
A wyobraz sobie, ze nie lece na dupkow. Nigdy bad boye mnie nie krecili, zawsze ogladalam sie za gentlemanami. Po czasie okazali sie pozerami :) A ci porzadni sie mna nie interesuja, lataja za bezczelnymi cwaniarami. jednego mialam na oku ale powiedzial, ze jestem za spokojna, nudna, zamknieta w sobie a to nie jest prawda bo mam przyjaciol :o

Gość gość
Nie pociesze Cię, bo nie wiem jak to zrobić. Sam jestem w d u pie z nim życiem więc po co będę Ci mydlic oczy... Większość ludzi to bure s uki bez uczuć, które patrzą tylko na to żeby to im było dobrze. Nie tobie. Jeszcze Cię p****bia na minie gdy nadarzy się okazja. Moim największym marzeniem w życiu jest to żeby się skończyło. Zbrzydlo mi to wszystko. Tyko **** na kasa i nic więcej. Fałszywi ludzie, uczucia i jakis p*********y system, który wyniszcza ludzi. Gdyby istniała opcja z oddaniem swojego życia komuś to już dawno bym to zrobił. Może jakieś dziecko chore na raka chociażby skorzystało. Ja nie widzę w tym wszystkim sensu. I nie pi erdo lcie mi o jakiejś k***** z******ej depresji tępe strzały.

Gość gość
"Do rany przyłóż..." jak bym słyszał swoją eks i jej popiertoloną mamusie :-O Degenerat i hazardzista, wszystko by wyniósł z domu, nawet zabawki dziecka by SE pyknąć na jednorękim ALE TAK POZA TYM JAK DO RANY PRZYŁÓŻ bożżż :-D

Gość gość
ha