Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinnam ubrac sie na chrzest swojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jak powinnam ubrac się na chrzest swojego dziecka. Czy mam byc ubrana w ubrania o jasnych barwach ? Czy bardzoej sukienka spodnie ? Pomozcie ! Dzieki!

Gość gość
zalezy jaka bedzie pogoda, raczej nie ma określonego ubioru na chrzest. Ważne zeby nie było to dresy czy dzinsy. Ubierz się ładnie, mże być elegancko, moze byc sukienka z zakietem. Oczywiscie kolory typu pomaranczowy, rózowy czy czerowny i inne jaskrawe barwy odpadają. Nie przesadz tez z długością zeby nie byo za krótko.

Gość gość
Elegancko klasycznie.

Gość gość
Kolorystyka raczej stonowana. Moze to byc zarowno klasyczny ciemny granat z elementami bieli lub mlecznej bieli/kremu/cielistego/bezu. Moga to byc barwy pastelowe, typu wlasnie kremy, beze, delikatny roz, losos, zielen, blekit. Sukienka do kolan bez dekotltu albo z delikatnym lub takim w lodeczke, do tego np zakiet. Albo kostium, czy to ze spodnica czy ze spotkaniem spodniami - zawsze prezentuje sie elegancko. Elegancja, skromnosc, wytwornosc.

Gość gość
Nie zgadzam się, że jaskrawe kolory odpadają. Czemu niby? Ubierz się elegancko. Większość kobiet wybiera sukienki.

Gość gość
Ja akurat w niedziele palmowa miałam słońce i było ciepło. Sukienka ciepły szary, makijaż, obcasy. Mała mała piękna pastelowy róż sukienkę i biały kocyk