Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałyscie kiedyś nagie zdjęcie od chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Hej, przypadkiem jakiś chłopak wysłał do mnie zdjecie penisa ;( czy wy tez kiedyś cos takiego dostalyscie? To bardzo niesmaczne...

Gość gość
tak, ja tez wysyłam chłopakom fotki cyckow, pipki, dziurki , bez twarzy co w tym dziwnego, jesteś jakaś oziębła, cnotliwa, pewnie zahukana katoliczka :D marnie widze twojr zycie seksualne

Gość gość
Zahukana katoliczka ? A jacy sa jehowi , zieloni , buddysci itp .Moze sie wypowiesz . Goscinni w ...w przeciwienstwie do katoliczek ? Pomysl zanim cos napiszesz . Zenada .

Gość gość
Żaden mnie az tak nie zaszczycil.

Gość gość
Goscinni w ...w przeciwienstwie do katoliczek ? Pomysl zanim cos napiszesz . Zenada . x ok przesadziłam, przepraszam ale każdy wie o co mi chodzi, takie zaściankowe ''pod kołderkowe'' spojrzenie na seks jest smieszne, nie rozumiem oburzenia autorki, bo chlopak jej wyslal swojego penisa, co w tym jest złego, no chyba ze chcesz poznac kogoś powaznego do zwiazku, a koleś ci wyskakuje po chwili z fotami fiuta

22:04 - przypadkowe wysyłanie zdjęcia fiuta jest śmieszne. I prawdę mówiąc wiele mówi o jego autorze, który najwyraźniej nie ma nic lepszego do zaoferowania. A brak ślinotoku na widok członka nie świadczy o dewocji.

Gość gość
gdyby jeszcze te fotki penisów były jakieś seksowne, apetyczne, takie że az masz mokro na ich widok...ale gdzie tam :O paskudne chude glizdy, wygolone oskubane kurczaki albo dżungla amazońska, osrane gacie fuj rozumiem autorke, mnie z kolei pewien chlopak zaszczycał pytaniami intymnymi typu czy sie dziś masturbowalam albo czy podmylam bo on lubi naturalne...