Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość

Każda osoba może zadac jedno konkretne pytanie. Należy podać datę urodzenia i imię. Zapraszam!

Gość gość
Marian 4 6 75 Czy przejdę na dietę w końcu?

Gość colibrek
Jola 15 marzec 1965 Czy w końcu przestanę być schizofreniczką?

Gość gość
Przejdziesz na dietę Marian ale musisz zrezygnować z seksu.

Gość gość
KE?

Gość gość
Kunegundiusz, 29 lutego 1904 r., Kiedy stracę prawictwo ?

Gość marlenabnmmn
83.02.28 co on do mnie czuje ?

Gość gość
czy znajde meza? 87 wrzesien 05

Gość gość
83.02.28 co on do mnie czuje ? X Podaj jego date urodzenia i imie

Gość gość
Kiedy bede w zwiazKU? 10 11 81

Gość gość
Kiedy bede w zwiazKU? 10 11 81 Wygląda na to, że będziesz miała wybór pomiędzy dwoma panami. W związku będziesz za dwa miesiące z mężczyzną o trochę trudnym charakterze.

Gość gość
poki co nie ma ani jednego :D

Gość gość
gość dziś czy znajde meza? 87 wrzesien 05 Eliza A ja?

Gość gość
10.12.1991 Marcin kiedy dostanę w końcu swoją bmwice?

Gość gość
czy znajde meza? X Już teraz widać przy Tobie mężczyznę. Jest to osoba zaradna, pracowita, stała w uczuciach. Mieszka blisko Ciebie lub jest to ktoś poznany przez internet. W stałym związku będzie na pewno, jestes osoba bardzo atrakcyjna ale i samowystarczalna. Twoja silna osobowość może niekiedy oniesmielac.

Gość gość
Ewelina 17.3.84 Czy będę miała w kwietniu jakieś problemy?Czy wszystko pójdzie gładko?

Gość gość
Ewelina 17.3.84 Czy będę miała w kwietniu jakieś problemy? Odpowiadam tylko na jedno pytanie. W sprawie o którą pytasz czeka Cie jakieś zawieszenie, opóźnienie, okoliczności są w pewien sposób poza Twoja kontrola. Możliwe, że w otoczeniu masz ludzi nieodpowiedzialnych lub sama powinnaś dopilnować pewnych terminów. Jakaś wiadomość nie dotrze do Ciebie na czas :P

Gość gość
gość dziś czy znajde meza? X Już teraz widać przy Tobie mężczyznę. Jest to osoba zaradna, pracowita, stała w uczuciach. Mieszka blisko Ciebie lub jest to ktoś poznany przez internet. W stałym związku będzie na pewno, jestes osoba bardzo atrakcyjna ale i samowystarczalna. Twoja silna osobowość może niekiedy oniesmielac. XXX Nie chce byc nieskromna, ale z ta atrakcyjnoscia i zaradnoscia sie zgadza. Czyli znam go? Bo kocham kogos i on mieszka niedaleko, tylko nie wiem czy to sie uda...

Gość gość
83.02.28 co on do mnie czuje ? Marlena, widze w kartach, że to są początki. Nie potrzebnie masz wątpliwości. On Cie postrzega jako idealna partnerkę pod każdym względem, łączy was przede wszystkim przyjaźń. Uczucie szczere i niewinne. Pierwsza faza, zauroczenie. Pozdrawiam

Gość gość
Nie chce byc nieskromna, ale z ta atrakcyjnoscia i zaradnoscia sie zgadza. Czyli znam go? Bo kocham kogos i on mieszka niedaleko, tylko nie wiem czy to sie uda... X Moje karty dobrze Cie opisały :) że raczej czekasz na odpowiednią osobę i tych cichych i spokojnych możesz oniesmielac. Podaj jego date urodzenia i imię

Gość gość
ja powiem wam bez kart co was czeka przynajmniej ze tan grzech cierpienie dlaczego bo poprzez ten grzech zapraszacie demona do własnego ciała nie bez przyczyny niekture zaczy za zabronione w pismie w tym tarot

Gość gość
ludzie od lat korzystali z wrozb..

Gość gość
3.02.28 co on do mnie czuje ? Marlena, widze w kartach, że to są początki. Nie potrzebnie masz wątpliwości. On Cie postrzega jako idealna partnerkę pod każdym względem, łączy was przede wszystkim przyjaźń. Uczucie szczere i niewinne. Pierwsza faza, zauroczenie. Pozdrawiam X Powiem jeszcze, że mężczyzna o którego pytasz może być mocno niedojrzaly lub nieodpowiedzialny pomimo swojego wieku na co wskazuje odwrocony paź pucharów i Głupiec, a Ty go otaczasz opieka, jestes bardzo wyrozumiała i dobra. Potrzeba cierpliwości w tej relacji.

Gość gość
gość dziś ja powiem wam bez kart co was czeka przynajmniej ze tan grzech cierpienie dlaczego bo poprzez ten grzech zapraszacie demona do własnego ciała nie bez przyczyny niekture zaczy za zabronione w pismie w tym tarot x ja ci też powiem bez kart kup se słownik bo niekture XD wyrazy na poziomie 7 latka masakrujesz analfabetko

Gość gość
czy wyjde za maz? 24.10.80,Dorota

Gość gość
Basia 9.04.1980 Czy z W będziemy razem?

Gość gość
gość dziś slabe ma te karty na uczucie :/

Gość gość
tzn.?jak slabe, w ogole nic nie widac w tych kartach ?

Gość gość
gość dziś slabe ma te karty na uczucie :/ Według mnie ma uczucia do Ciebie, nie wiem czemu mu nie ufasz :)