Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologiczne bachory ukradły mojemu dziecku zabawkę

Polecane posty

Gość gość

Ale jestem wściekła :O Byłam u koleżanki, obok niej mieszka taka patologia co to tylko chleją i dzieci robią. I wyobraźcie sobie, że jeden z tych bachorów ukradł mojemu dziecku misia! A to jest ukochany miś córki, ona wszędzie go ze sobą bierze, uwielbia go, miała go od urodzenia. a ten patologiczny smark podszedł do niej i jej go wyszarpnął z rąk i uciekł :O Córka w płacz, ja byłam w szoku, koleżanka też, ale mówi, że to dzieciak sąsiadów. poszłam więc i mówię jaka jest sytuacja a dresowy tatusiek,który na trzeźwego nie wyglądał stwierdził, że synek nic nie przyniósł z podwórka i mamy spadać! obszukałyśmy całe podwórko, ale nigdzie go nie wyrzucił, pobiegł z nim do domu. Tak mi szkoda córki, bo bardzo kochała tego misia, teraz chodzi smutna, popłakuje. Normalnie jakbym dorwała tego patola małego to jak nie uznaję bicia dzieci, tak jemu bym sprawiła solidne lanie. Wieczorem mąż się do nich wybiera, ale podejrzewam, że się wyprą :O

Gość gość
I po misiu. Trzeba będzie kupić nowego, a na przyszłość bardziej uważać.

Gość gość
Daj spokój to są tylko dzieci

Gość gość
Ten temat byl kilka lat temu na dziale macierzynstwo :o Hehehe jakie to slabe, jak sie nie ma pomyslu na temat, to sie kopiuje stare z innych dzialow Zal

Gość gość
19:16 Tak mnie nienawidzisz, że aż musiałaś sprawdzić stara k****o :D Jest to potwierdzeniem jak bardzo mnie nienawidzisz.