Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Awantura w święta...dostałam od tesciowej OBRZYDLIWY OBLESNY prezent

Polecane posty

Gość gość

Przyjechaliśmy w niedzielę do ich, nie cięrpię jej tak między nami. No to powitanie, ona od razu chce wnuka brać na ręcę an szczescie jej nie dałam. Przy stole uśmieszki ona się przymila do mnie i dała mi kolczyki z Kruka. Obrzydliwe. Długie. Ja długich nie noszę. Nie podziękowałam tylko odłożyłam obok i poszłam z synkiem się pobawić. Ona obrażona podchodzi do mnie, siada na dywanie i wtedy wybuchłam wyrzucając jej wszystko. Eferkt jest taki ze kazałam się mężowi zabrać z tamtąd, tesć nic nie mówił, tesciowa w bek. Kolczyków nie wzięłam. Wiedziała specjalnie że takich nie nosze i specjalnie to zrobiłam. Mąż nie chce wziąć mojej strony. Nazwał mnie psychiczną a ja nienawidze jego rodzny!!!

Gość gość
Niestety to ty jesteś psychiczna i obrzydliwa. Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda. Zachowałaś się skandalicznie :(

Gość gość
Kolejna księżniczka której trzeba w myślach czytać, bo arogancja nie pozwala jej zrozumieć co to gest

Gość gość
Jesteś psychiczna. Czemu wnuka nie mogła wziąć na ręce? Niezrozumiałe. Ludzie z klasą za każdy prezent dziękują, bo chodzi o gest nie o przedmiot. Zachowałas się jak gowniara, teściowa nie ma obowiązku siedzieć i myśleć o tym co nosisz a co nie. Ja piernicze, nie jesteś centrum zainteresowania każdego, ludzie mogą nie pamiętać co lubisz a czego nie. Taka prostaczka trochę z ciebie

Gość gość
Masakra albo prowo.

Gość gość
Nie trochę, tylko 100% -towa prostaczka, żałosna

Gość gość
Nie bierze wnuka bo JA NIE CHCE aby brala jak dla mnie to ona jest taka jakas brudna. To chyba matka wie co lepsze dla dziecka nie. A kolczyków NIGDY takich nie nosiłam więc to było specjalnie. Poczyłam się jakby mnie spoliczkowała.

Gość gość
Żałośnie się zachowałaś, jak niewychowany dzieciak. Nie dziwię się twojemu mężowi, że twojej strony nie bierze. Ja bym cię na jego miejscu tak op*********a, że byś się na przyszłość dwa razy zastanowiła, zanim strzelisz niepotrzebnego focha. Po pierwsze dlaczego niby teściowa ma nie brać twojego dziecka na ręce? Dziecko nie jest twoją własnością, a to jest jego babcia i z nią też może, a nawet powinno mieć dobry kontakt. A ty mu to ograniczasz. Poza tym nie musiała kupować ci żadnego prezentu, a jednak postanowiła to zrobić, poświęciła na to czas i wydała pieniądze. Żałosna jesteś ty, a twojej teściowej mi żal.

Gość gość
Prowo

Gość gość
Twoja teoria, że teściowa niby specjalnie kupiła ci kolczyki, które ci się nie podobają, jest śmieszna. Przecież to nie ma sensu, po co miałaby wydawać na to kase? Gdyby nie chciała sprawić ci przyjemności, to by ci nic nie kupiła i tak powinna robić na przyszłość.

Gość gość
Trzeba było poprosić o rachunek to byś wydała te 3 stówy lepiej, akurat brudną teściową na takie stać, już prędzej mąż je kupił, żeby teściowa mogła się u ciebie wkupić

Gość gość
Jakoś moja mama zrozumiała o co mi chodzi widac same teściowe tu piszom

Gość gość
Nie zgadzam się z zachowaniem autorki ale według mnie babcia nie ma prawa żądać dziecka. Nie rozumiem dlaczego ludzie rozdają dzieci z rąk do rąk. Powinno mieć kontakt dobry ale to nie znaczy że kiedy jej pasuje może sobie go zabrać.

Gość gość
Mus że to prowokacja

Gość gość
Ten temat to cos na P....prowo albo o prostaku

Gość gość
Piszom, tak! Piszom. A twoja matka cię rozumie bo jest taka sama jak ty, w końcu ktoś cię taką musiał wychować. A raczej NIE wychować.

Gość gość
prowokacja i to z tych głupszych niz zazwyczaj

Gość gość
No to życzę zakończenia przygody z rodziną męża, z czasem i z mężem. Mam doświadczenia z teściami i swoimi rodzicami - trzeba o wszystkim szczerze rozmawiać. Przepraszać, wybaczać ale i rozmawiać. Inaczej jesteśmy gotowi rozpieprzyć relację jak ta pani co założyła wątek - dostała obleśne kolczyki.

Gość gość
Gość 14 38, jasne że nie może żądać i matka może zabraniac, ale na miłość boska - zabraniac się PRZYWITAĆ? to już gruba przesada

Gość gość
wybuchłam ..... Eferkt jest taki .... z tamtąd, Wiedziała specjalnie że takich nie nosze i specjalnie to zrobiłam. język polski jest dla ciebie zdecydowanie za trudny

Gość gość
Prowokacja a glupie i brzydkie baby naiwne

Gość gość
14:42 no to jest fakt. To jest już chore.

Gość gość
Nie jestem teściową i uważam, że jesteś bezdennie głupia. Moja teściowa kupiła mi koszulę w kolorze, którego nie nosze. I wiesz co zrobiłam? Podziękowałam za miły gest i zapytałam czy jest możliwość wymiany na inny kolor ponieważ taki akurat do mnie nie pasuje. Teściowa wymieniła koszule na inną i po problemie.

Gość gość
Gościu z 14:42 - to prowo, a jeżeli nie, to dlaczego oczekujesz, że niezrównoważona baba będzie się zachowywać jak normalny człowiek?

Gość gość
Tępaczka by chciała ściągać kurtkę z dzieckiem na rękach hihi

Gość gość
Mója teściowa uparcie na każde świat kupuje mi seksowne koszulki, dodatku za małe

Gość gość
Nie przepadam za moją teściową, ale nie wyobrażam sobie, żebym jej miała nie pozwolić wziąć na ręce mojego dziecka. No ludzie, przecież to jest matka mojego męża, babcia moich dzieci. Wy jesteście jakieś święte krowy i wydaje wam się, że wszyscy mają wam padać do stóp, bo urodziłyście ósmy cud świata, którego nikt poza wami nie ma prawa dotykać.

Gość gość
Mója teściowa uparcie na każde świat kupuje mi seksowne koszulki, dodatku za małe, dziwne to dla mnie, ale ładnie jej dziękuję i potem śmieje się tylko z mężem z tego, że robi prezent dla syna nie dla mnie, jak prawdziwa teściowa. XD

Gość gość
"STAMTĄD" nieuku! Co za debilne prowokacja,żal.