Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ateistka16

Czemu największe bydło w polsce (celowo z małej) mieszka w rejonach kraju na pod

Polecane posty

Gość Ateistka16

Pod-lasie, Pod-karpacie, Pod-hale Czyżby to jakiś skrót od podludzie? Największe brudastwo, katolstwo, pozapuszczone wąsy, śmierdziele itp. Wstyd mi jest za polaków. Ja rozumiem Ludzi Zachodu czemu tak o was mówią. Ja jak będę miała 18 lat to wyprowadze się do Niemiec i tyle mnie zoabczycie polaczki.

Gość Ateistka16
odezwał się prymityw z podlasia albo innego podkarpacia

Gość Ateistka16
Najgorsze bydło mieszka na podhalu, najęcej katolstwa i poparcia dla kaczora, chciwi i pazerni górale katujący swoje dzieci i czczący zboczonego wojtyłę z wadowic. Ale ja wami gardzę polaczki. W ogóle co wy osiągneliście w tej waszej historii, tylko czcicie jakichś śmierdzieli w stylu powstańców warszawskich albo żołnierzy wyklętych podczas gdy takie Niemcy niemal nie wygrały dwóch wojen światowych a teraz są najbogaqtsi na śwwiecie a wy dumne polaczki musicie jeździć i czyścić im kible. Już do takiego Araba albo Murzyna mam więcej szacunku bo przynajmiej mają honor a Arabowie do tego są bogaci i przystojni.

Gość gość
Sama jesteś polaczkiem. To co piszesz to piszesz sama na siebie. Sama siebie nie szanujesz czy o co ci chodzi?

11:41 - Zostaw. To półmózg, już nie do uratowania. Popluje, co prawda bez ładu i składu, ale w końcu pójdzie. Wiesz, matka nie puściła 15 latki na balety, więc teraz zemsta na kafe.