Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi mojemu koledze? Jest zazdrosny?

Polecane posty

Gość gość

Wlasciwie to powinnam zadac pytanie nieco inaczej. Mam kolege, ktory mi sie podoba ale nie wiem co on czuje. Mowi, ze nie podobam mu sie i jestem dla niego jak siostra, ja to szanuje i nie podrywam go. On prawdopodobnie nie wie ze podoba mi sie. Ale:Gdy np. ktorys z kolegow lub jego krewnych dluzej ze mna pogada, albo da buziaka, przytuli - on sie obraza na nich , nawet kiedy jestesmy pokloceni i ze soba nie rozmawiamy. Malo tego, nie tylko sie na nich obraza ale tez robi im na zlosc, szkodzi jesli ma taka mozliwosc. Kilku kolegow z jego winy stracilo prace , inny dziewczyne - przez to ze jej nagadal na tego chlopaka. Poswieca mi sporo czasu i dopomina sie, zebym ja to tez robila, a jak nie robie, to ma fochy, kupuje mi co chce/potrzebuje, dazy do kontaktu fizycznego. Ciagle mnie przytula,wprasza sie na noc chociaz nie dazy do niczego hmm :o No wyglada na to, ze faktycznie nie podobam mu sie, nie komplementuje mnie , nie adoruje ale po co ta zazdrosc akurat o FACETOW? Skad ta zlosc w nim? O kolezanki sie nie czepia, nawet dopytuje, pamieta o nich jak cos mu powiem.

Gość gość
I cos jeszcze zauwazylam-idealnie odzwierciedla moja mowe ciala. Te same gesty, nawet nowowymyslone kopiuje i potem ich uzywa w rozmowie ze mna czy z innymi. Przejmuje moj sposob wypowiadania sie, charakterystyczne slowa wymyslone przeze mnie, nawet zauwazylam ze wyczuwa moj nastroj na odleglosc chociaz nic mu nie zdazylam powiedziec. Moze to jakies sztuczki bo on troszke interesuje sie psychologa albo i nie? Co sadzicie?

Gość gość
Bo faceci to psy ogrodnika. Weź tu ich zrozum... Może chce żebyś to Ty go uwielbiała, tylko jego i nie spojrzala na żadnego innego żeby podpompowac mu ego. Niby gesty robi takie jakbys mu się podobała ale skoro mówi ze traktuje Cie jak siostrę...gdyby chciał to bymbyl z Toba. Widocznie nie chce. Zadań mu pytanie, co to ma znaczyć ze on jest zazdrosny o innych którzy sie do Ciebie zbliżają, skoro jesteś dla niego jak siostra? Uswiadom mu ze widzisz jego sprzeczne zachowanie, zobaczusz jak się wytlumaczy. Ja bym zerwała z takim kontakt bo tylko będzie Ci odstraszal potencjalnych facetów do związku!

Gość gość
idiota.

Gość gość
Typowy pies ogrodnika ,sobie znajdzie dziewczynę a ciebie będzie kontrolował , jakiś chory łeb