Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzil mnie na moich oczach !! co za ponizenie mnie ehhh

Polecane posty

Gość gość

zdradzil mnie na moich oczach !! co za ponizenie mnie ehhh

Gość gość
sluchajcie jestem po prostu zalamana ;( myslalam ze mi przejdzie ,ze go znienawidze ,ale z kazdym dniem jest coraz gorzej ;( nie moge zapomniec tego widoku !! bylam w sobote z moim facetem na weselu mojej przyjaciolki !! byly kumpele ze studiow i z czasow liceum ! wszyscy pilismy ! bardzo duzo lasek bylo samotnych ,bez facetow,ktore przyjechaly po prostu bez osoby towarzyszacej ! i w pewnym momencie my same kumpele poszlysmy tanczyc w koleczku ! zostawilam faceta doslownie na 4 piosenki ! wracam i go nie ma ! i ide z kumpela do wc i tam obok wc byl taki pokoik ,jakby schowek na jedzenie ,spizarnia .. i drzwi uchylone i slychac jak ktos sapie ! kolezanka pijana zaczela sie smiac ,ze ktos sobie urzadza orgie i mowi ,,chodz podpatrzymy !''a ja ze nie ! ale podeszlam i drzwi szeroko otworzylysmy i patrze a tam moj facet zabawia sie z jakas laska !!!!!!!! bierze ja od tylu !!!!!!!!!!!! myslalam ze padne ;( jezu zdradzil mnie na weselu z jakas podpita dzi**a !! od razu wytrzezwialam a kumpela go opie**olila i lasce wyj**ala w szczene !! a ja po prostu wzielam kurtke i wyszlam !! nie moge tego przezyc ! to bylo straszne ! zdradzil mnie z jakas szmata ! i to w dodatku na imprezie ,na ktorej ja bylam ! okropnie sie czuje ! on teraz wydzwania i przeprasza ! ale mam go gdzies ! niech spada ! co za ponizenie 1 okropnie sie czuje ;( nigdy nie zapomne tego widoku jak trzymal swoje rece na jej cyckach i ja posuwal ;(((((((((((((((((( nienawidze go !! po 5 latach mi to zrobil ;( jak mogl ;( a bylismy zareczeni od roku ;(

Gość gość
Ktoś się chyba naoglądał "Wesela" Smarzowskiego ;)

Gość gość
Jeśli to prawda to wyjeb go z domu. Sądzę że takie akcje robił już wcześniej.