Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SebastianB

Dziewczyny czy lubicie jak sie wam lize...

Polecane posty

Gość SebastianB

Mam pytanie z jednego wzgledu...mialem 16 lat jak wyemigrowalismy z rodzina do NY. Nie bylem wczesniej zwiazany z dziewczyna, ba nawet nie uprawialem sexu. Moje zycie erotyczne zaczelo sie w USA. Jako, ze nigdy nie bylem zwiazany z Polka zyjac na Long Island w czesci gdzie nie bylo Polakow wiazalem sie z roznymi dziewczynami o pochodzeniu europejskim, latynoskim nawet azjatyckim. Kazda doslownie uwielbiala lizanko cipki, a ja uwielbiam to robic. Potrafilem godzinami lizac I lizac. Pare miesiecy temu poznalem dziewczyny Polke pierwsza rodaczke z ktora jestem w zwiazku i kiedy dochodzi do lizania ona sie stresuje, a ja to uwielbial kocham jej cipke, moglby godzinami sie nia bawic lizac. Wiem, ze to smieszne no sam jestem Polakiem, ale ja nigdy nie bylem z Polka, dopiero teraz nie wiem co moze byc powodem, moze nasze dziewczyny nie przepadaja za tym? Mam juz 33 lata ona 25 planujemy slub w przyszlym roku, jest nam razem bardzo dobrze, dogadujemy sie super. Wiem ze w koncu znalazlem ta jedyna, to pytanie do was dziewczyny jak to jest z lizaniem. Sorry za bledy skonczylem edukacje jezyka polskiego na pierwszej klasie liceum, pozniej nauke kontynuowalem w USA, wiec moge robic.

Gość gość
Być może mało doświadczona seksualnie, to by akurat dobrze o niej świadczyło, takie najlepsze na żony.

Gość gość
dla odmiany możesz pindolka polizać