Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdjac blokade kafe na telefonie?

Polecane posty

Gość gość

Kiedys dostalem bana. Po czasie, moglem dalej pisac na kafe, ale tylko na komputerze. Na telefonie jak dostalem bana, tak do tej pory, nie moge sie zalogowac. A minal chyba rok. Jedynym obejsciem jest laczenie sie przez obce wifi. Znacie jakies sposoby resetu bana na telefonie?

Gość gość
tez mam ten sam problem, nie wiem co sie stało, przez wifi o dziwo pisac moge, ale przez internet z sieci komórkowej juz nie

Gość gość
Dziwne wlasnie. Skoro blokada kafe sama zniknela na komputerze, to czemu dalej jest na telefonie?

Gość Wściekły  Wąż
Szanuję, że przez tyle czasu używasz tego samego telefonu i wciąż działa, ten z****** android.

Gość gość
Blokadzie IP, bo nicku nigdy nie mialem.

Nie ma tutaj blokad ip. Tzn są, ale wtedy dostajesz jasny komunikat, że twoje ip zostało zablokowane, i żebyś skontaktował się z moderatorką/em i cmoknął ją/jego w doopę, a wtedy może, ale tylko może, przy rotacji jaka jest w o2, może trafisz na tą właściwą lub tego właściwego - i ktoś, za jakieś fanty cię odblokuje. :D https://zapodaj.net/87eb3e7923517.png.html - tak wygląda blokada profilu. Tymczasem wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną swojej przeglądarki, a jeśli nie potrafisz tego zrobić - użyj innej. :classic_cool:

Gość gość
To jak to się stało, że zablokowali mi dostęp do kafe, kiedy nigdy nie miałem na niej konta? A po dogłębnym wyczyszczeniu przeglądarki dalej dostęp był zablokowany? Próbowałem nawet z różnych przeglądarek.

Gość gość
ale taka Opera Mini ma dynamiczne IP wiec nie wiem o co cho. Jak jeszcze kiedyś kafe blokowało trolli po IP, to ja po blokadzie resetowałem przeglądarkę i od nowa na luzie. :-P

Gość gość
Mam na mysli to, ze po wpisaniu adresu kafeterii internet najpierw mulil na pare minut, a potem wychodzil komunikat jak przy braku internetu. Inne strony smigaly jak zawsze.

Gość gość
Nikogo za nic przepraszać nie będę :]

Gość gość
gość 2018.04.10 i co z tymi przeprosinami ? MODERACJA