Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w mojej rodznie mezczyzni sa bardziej szanowani niz kobiety

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam to juz dawno temu chociaz kobiety ciezej pracuja, bo i dzieci, i dom musza ogarnac to jednak mezczyzni sa wywyższani:o no i z mlodziezy to chlopcy moga wiecej niz dziewczyny

Gość gość
i dobrze prawidłowo tak ma byc kobieca rola sprowadza sie do rozrodu

Gość gość
To zacznij zmienić rodzinę do siebie. Pamiętaj że to ty stworzysz swoją rodzinę z mężem, potem wnuki, prawnuki. Wychować swoje dzieci inaczej, potem one przekażą to swoim i tak dalej. Zapoczatkujesz lepsze czasy w rodzinie

Gość gość
Niektóre rodziny zatrzymały się mentalnie w średniowieczu. Pewnie ze Śląska jesteś?

Gość gość
20:03 polaczki mu/jej, dobrze prawo! Ja zyje w uk, maz anglik I jak bylam w ciazy to cala rodzina miala nadzieje na dziewczynke. Udalo sie I nasza Julka jest piekna ze ludzie chcieli ja zatrudnic do reklam! Tylko ze tu cywilizowany kraj nie polsza. :D

Gość gość
No właśnie, ze Śląska jesteś? Albo jakieś związki ze Śląskiem ? Bo tam to było typowe. Mój były był ze Śląska i byłam w szoku , jaką różnicę robiła jego babcia między synami, a córką (moją teściową(. Począwszy od tego, że wszyscy synowie ukończyli studia, jej zabroniono, poprzestała na przyuczeniu do zawodu. Kiedyś słyszałam jak babcia rozmawiała z jakąś nieznajomą kobietą, która pytała ją o dzieci, a ona odpowiedziała,...no mam Tadzia, Wiesia, Stasia i ...córkę. To było bardzo przykre.

Gość gość
to staraj się to zmieniać. Ja też tak mam i tego nie uznaję.

Gość gość
kobiety same siebie najczesciej dyskryminuja. np matka corke.