Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZUJE SIE BRZYDKA I NIEMODNA....MASAKRA

Polecane posty

Gość gość

Nie mam zbytnio gustu a raczej nie umiem sie ubrac chodze po sklepach i tylko kupuje rzeczy jak dla szarej myszki. Dzisiaj widzialam dzewczyne super ubrana...kolesie caly czas gapili sie. Nie chodzi o wyglad bo tez zrobiona farbowane wlosy, makijaz rzesy. Miala obcasy bardzo mi sie podobaly, do tego krotka skorzana kurtka sweterek dluzszy i dzinsy. Chcialam sie tak ubierać ale nawet nie wiem od czego zaczac. Mam malo ubrac i nie wiem jak szukac. Po drugie co z tego ze ubiore sie modnoe jak z twarzy wygladam blado i wlosy mysie..... nie mam tez pieniedzy na zabiegi. Jak te dziewczyny szukaja ubrac i sa tak na twarzy zrobione jak to gowniary popracy 25 lat max...

Gość gość
Zacznij od lektury blogow o modzie, pooglądaj w necie, co modne, popros koleżankę o pomoc. Nie musisz od razu biegac na 12-to cm obcasach. Nic nie piszesz o wadze, figurze, czy się malujesz, wiec czego oczekujesz od nas?

Gość Fiolkaaaa
Ubierz się najładniej jak potrafisz i wstaw zdj. bez twarzy (głowy) to poradzimy co zmienić bo tak to ciężko cokolwiek doradzic. Nie bój się krytycznych ocen!

Gość gość
Malgorzato przestan plakac nad sobą

Gość gość
co p**********, jak ubiore koszule to nie ma chuya we wsi zeby ktos mnie przebil. mam zayebiaszcze koszule :)