Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związałabyś się z facetem mającym 20 00 długu?

Polecane posty

Gość gość

Czy nie?

Gość gość
Nie wiem. Jeśli nabrał kredytów i innego g****a to nie bo to znaczy że ma srake we łbie.

Gość gość
To dług za mieszkanie z czasów mieszkania z rodziną

Gość gość
Gdyby mnie nie wciągal w spłacenie to nie moja biznes wtedy.

Gość gość
Nie ma mowy o wciaganiu ale wtedy ma dla siebie mniej taki facet, czyli mniej prezentów, wyjść z domu.

Gość gość
Wyjścia z domu są płatne? Prezenty sama sobie kupuje. Drugą taką ciężko będzie Ci znaleźć ale frajerek nie brakuje które z chęcią cię spłaca. Powodzenia.

Gość gość
Po co mi niezdatny towar?To tak samo jak byś spytał czy facet zwiąże się z dzieciatą xD

Gość gość
Jeśli pracuje, spłaca to i żyje z rodziną w zgodzie to ok.

Gość gość
00:53 Dziecko masz na zawsze a dług na chwilę, kretynskie porównanie

Gość gość
Możesz poprosić żeby została prostytutka kobieta. To tylko na chwilę. Może nawet trójkąt się trafi. A i drożej wyjdzie.

Gość gość
baby to egoistyczne, chciwe KUR*WY !!!!

Gość gość
20 zł długu?

Gość gość
Jak ktoś nawalil długów to znaczy ze ma we łbie siano i taki człowiek nie nadaje się za odpowiedzialnego partnera wiec nie

Gość gość
No sorry ale mieszka 5 osób a jedna ma płacić, ciekawe czy byś na to poszła

Gość gość
Za maz nie musisz za niego wychodzic. Moglabym sie z nim spotykac, gdyby mi pasowal, moglabym sie zwiazac na stale, gdyby mimo dlugu byl samodzielny finansowo. Ale na pewno zaden slub i zadna wspolodpowiedzialnosc za czyjes zobowiazania. Swoja droga to dosc nieciekawe musi miec facet pochodzenie, ten dlug to za jakies mieszkanie komunalne? Wiec zadnych ewentualnych dzieci, po co dziecku dawac na start takich nieudolnych dziadkow i wujkow/ ciocie?

Gość gość
1. Jesli jest zadłużony przez głupotę to nie, nie zadaje się z prostakami i debilami, którzy nie myślą 2. Jesli 20 tys. jest dla gościa ogromną kwotą, która ciąży mu latami i nie jest w stanie jej spłacic max. w rok - to znaczy, że zarabia grosze i jest życiowo niezaradny. Sama dobrze zarabiam i nie chciałabym kogos nieogarniętego, którego musiałabym nieśc na plecach przez życie.

Gość gość
Mam gdzieś, czy facet ma długi, czy w ogóle coś ma i jaki jest jego status. Jak się zakocham, patrzę na człowieka, na to jaki jest, nic innego. Jak się przejechał w życiu, to i rozumu i rozsądku ma więcej od tych, którzy tylko teoretyzują, a de facto boją się zaryzykować. Także mój facet mający taki dług mógłby liczyć na moją pomoc, bo po to właśnie ma się partnera, który wesprze w potrzebie. Oczywiście, moja postawa warunkowana jest przez bardzo korzystną i stabilną sytuację osobistą, ale gdyby tak nie było, również robiłabym wszystko, by być pomocną. Pozdrawiam wszystkie egoistki tutaj się wypowiadające, nie rozumiecie podstawy związków i miłości, oddania dla partnera, więc lepiej kupcie sobie kotka ;)

Gość gość
Żadne uczucie nie jest warte żeby się wjepac w długi. Ty faceta spłacisz, pomożesz w najgorszych chwilach, a on ci się odwdzięczy z nawiązką. Życie to nie bajka ani nawet gowniany romans klasy B.

Gość gość
Madrale sie odezwaly bo mamusia i tatus im placili za czynsz, studia i miche przynieśli

Gość gość
Moja kolezanka poratowala tak kiedys faceta, kredyt dla niego wziela, jak tylko dostal kase do reki to przepadl:) Jeszcze jej chyba zostalo ze 4 lata splacania.

Gość gość
gość dziś No szkoda, że nie potrafisz prawidłowo ocenić kandydata na partnera i skutkiem musisz teraz głosić takie poglądy. Oczywiście, jeśli Twoje wynurzenia mają podstawę w internetach, to tym bardziej świadczy na Twą niekorzyść. Prawdopodobnie nigdy nie kochałaś faceta za to, kim jest, a wyłącznie za to, co ma. Przykre.

Gość gość
A ja sie związałam z takim facetem. Powiem więcej zamieszkalam z nim. Miał 25tyś długu. Namowilam go na podpisanie ugody i uzgodnilismy ratę. Znalazł lepsza pracę i dług splacil w 2lata - sam. Ja później zaszłam w ciążę,on nas utrzymywał. Jest dobrym facetem,dba o dziecko,o mnie,jest czuły i pomaga w domu. Człowiekowi trzeba dac szanse,każdemu noga się może powinac,a to nie definiuje czy ktoś jest dobry i mądry czy zły i głupi. Jesteśmy razem 10lat. Zaczynał od zwykłych prac Ale zmobilizowal się,robił kursy,szef wysyłał go na szkolenia i teraz jest jego zastępcą po 8 latach ciężkiej pracy.

Gość gość
9:07 Przyrke to jest wyciąganie tak daleko idących wniosków na podstawie jednego komentarza.

Gość gość
09:14 Jak Cię czytają, tak Cię rysują. Egoizm i strach w wypowiedzi z 08:55 jest niepodważalny.

Gość gość
9:10 za co miał dług?

Gość gość
9:18 Bardzo mi wszystko jedno z tego powodu.

Gość gość
hahaaha też mi poważny dług 2000 i powód do rozważań czy skreślić faceta czy nie. W najgorszym wypadku będzie to spłacał 4 miesiące, jak ogarnięty to pójdzie do pracy dodatkowej i w 1.5 mc spłaci. Ty lepiej patrz jakim on jest człowiekiem, czy jest pracowity czy len smierdzący, a tymi groszami sobie głowy ie zawracaj.

Gość gość
20 nie 2 naucz sie liczyc

Gość gość
Ale ile to jest 20 00? 2 tysiące czy 20,00 zł? Ktoś to rozkminił?

Gość gość
Ja liczyć umiem ,pieniądze liczę zawodowo, autorka powinna nauczyć sie pisać. Wyraznie jest napisane w temacie DWA TYSIĄCE , 2000 długu.