Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość After24

Czy 24 lata to dużo dla kogoś, kto...

Polecane posty

Gość After24

...Nigdy nie uprawiał seksu? Mam wrażenie, że jeżeli chodzi o sprawy damsko-męskie, to bezpowrotnie coś utraciłam. Nie mieszczę się już ani w nowoczesnych standardach, ani w dawnych. W dawnych czasach miałabym już w tym wieku od kilku lat męża i dziecko. Moi rówieśnicy mają już inicjację dawno za sobą. Co o tym myślicie?

Jezu... jakich nowoczesnych standardach? Dzisiejsze "nowoczesne" standardy promowane w gazetkach i portalach lifestyleowych to zmieniać seks partnerów częściej niż pościel - to są te standardy. Czy 24 lata to jakiś podeszły wiek? Jeżeli nikogo nie spotkałaś z kim warto byłoby mieć swój pierwszy raz, to po prostu szukaj dalej a nie martwisz się jakimiś "standardami." Seks naprawdę nie jest istotą ludzkiego życia. Po prostu nie narzucaj sobie niepotrzebnie tępa i zrób to z kimś dla kogo będziesz coś znaczyła.

Gość gość
W Twoim wieku myslalam, ze jeszcze mam czas... teraz mam 29 lat i NIC sie w tej kwestii nie zmienilo. Przegralam zycie uczuciowe. Jak do tej pory nikt mnie nie chciał to raczej nie ma dla mnie ratunku. Dlatego dziewczyno SZUKAJ, podrywaj, poznawaj, bo czas pędzi.

Gość gość
A co w tym takiego stratnego? Ze nie mialas penisa w pochwie?

Gość gość
Jak nikt cię nie chciał tz. ze zła kobieta jesteś:(

Gość After24
Umrę, nie zaznając bliskości fizycznej z mężczyzną. Czemu tyle osób na świecie radzi sobie z tą dziedziną życia, tylko nie ja??

Gość gość
bo siedzisz w domu i piszesz na durnej kafe:)

Gość gość
Spokojnie dziewczyno kiedyś poznasz smak seksu we dwoje.

Gość gość
Akurat o bliskość fizyczną jest łatwiej niż o emocjonalną.

Gość Gosccc
Ja mam 39 i tez nic

Gość After24
Skąd się biorą tacy ludzie, jak ja? Mają powyżej 23 lat i nie potrafią nawiązać żadnej relacji z płcią przeciwną. Niektórym to bardzo łatwo przychodzi. Czyżby to była sprawa wychowania? Chociaż mam wątpliwości, wydaje mi się, że wychowanie ma znacznie mniejszy wpływ na osobowość człowieka, niż się powszechnie uważa.