Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta sama nie podejdzie i nie zagada do faceta, tylko stoi i czeka..

Polecane posty

Gość gość

jak to ciele.

Gość gość
Leżeć może też.

Gość gość
może nie być w typie faceta :D

Gość gość
Bo facet powinien chociaż parę razy w życiu właśnie okazać to, że jest mężczyzną!

Gość gość
O to to I jak facet lubi wysokie, cycate i blade a ty jesteś płaskim krasnalem latającym na solarium to tylko się wygłupisz

Gość gość
Bo to księżniczki które czekają na księcia na białym koniu

Gość gość
lapka.gif

Gość gość
Bo jej się nie podobasz chłopie. Całkiem serio - jak kobieta na ciebie leci (może się jeszcze kiedyś zdarzy) to nie ma opcji żeby stała, czekała i patrzyła jak odchodzisz w dal.

Gość gość
To kobieta powinna się starać o faceta a nie odwrotnie

Gość ja_Dyzio
temat przerabiany od wielu pokoleń , często bywało, że kobieta celowo gubiła chusteczkę haftowaną przy wyjściu z kościoła po niedzielnej mszy i błagała aby chusteczkę podniósł Ten , który Jej się podoba , czyli młody ułan a ułan wskoczył na konia i popędził na koniu w stronę urwiska aby szabelką potrenować jadąc na koniu a Hanka wracała do domu po mszy niedzielnej i zapytała WOJAKA , czy byłeś piękny żołnierzu na dzisiejszej mszy niedzielnej ? a WOJAK zachwycony urokiem Hanki powiedział , byłem na mszy porannej ale takiej pięknej Panny na mszy nie widziałem, jak Ciebie nazywają dziewczyno tu na wsi ? Ja Hanka jestem, czy nie widziałeś mnie dzisiaj w kościele Wojaku ? Haniu , pani Haniu koń się urywa na pani widok , czy pani przyjmie moją prośbę i zaproszenie do restauracji w polskich i śląskich górach , mam dwa zaproszenia do restauracji na górze Kocierz a będzie kapela grała i kwaśnica cała, pokój do wyboru i wolne kwatery aż do poniedziałku rano - i teraz pytanie czy znajdzie się chociaż jedna Polka w Polsce, która zechce pobalować z facetem w restauracji i przespać się razem z facetem w pokoju hotelowym na górze Kocierz w woj. śląskim ?

Gość gość
Hah, Mieszkam niedaleko. Ale powiem Ci tak, na pewno w ten sposób znajdziesz chętną... zwłaszcza z tym pokojem... Powodzenia.

Gość gość
Ja psycholów zawsze omijam bez względu na płeć.

Gość ja_Dyzio
prostytutki nie są mile widziane !

Gość gość
Bo kobiety wolą być zdobywane, a ty jesteś peezdą skoro liczysz na kobietę.

Gość ja_Dyzio
gość dziś Bo kobiety wolą być zdobywane, a ty jesteś peezdą skoro liczysz na kobietę. xxx prosta piłka, jeżeli NIE pokażesz SIEBIE to zostaniesz zapajęczoną peezdą na zawsze !

Gość gość
00:18 Dokładnie! :D

Gość gość
Chciałbym żeby to kobiety musiały do nas zarywać. Starać się o nasze względy i nas zdobywać.