Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos z Was faktycznie stosujac cwiczenia powiekszyl sobie czlonka?

Polecane posty

Gość gość

jesli tak, to ile czasu wam to zajelo, jakie cwiczenia robiliscie, i jakie wzrosty osiagneliscie?

Gość gość
mój sąsiad walił młotkiem, zrobił sobie metr kwadratowy, ale cienki. wsadż fiuta do ula szerszeni, napewno się powiększy. kuwa, 21 wiek, a są tacy, co wierzą, że se można powiększyć, ja pitolę.

Gość gość
Witam. Z powiększaniem członka jest jak z powiększaniem mięśni na siłowni. Do powiększania członka tabletki mają prawie identyczny skład jak te które używają kulturyśći. Podstawa to L-Arginina i zioło Tribulus, cynk, witaminy z grupy B. Pompowanie pompką członka to jakby ćwiczenia mięśni na siłowni do tego jeszcze kremy na powiększanie. Moja odpowiedż jest taka tak można powiększyć członka chociaż bardziej idzie to wszystko w grubość, twardość niż w długość, chociaż dłuższy przez te metody też się staje. Ale przestajesz ćwiczyć, brać tabletki, smarować go kremami to po jakimś czasie wszystko wraca do normy. To tak jak z siłownią przestajesz ćwiczyć i też wszystko wraca do stanu poprzedniego.

Gość Zenekzenek
Powiem tak, od jakichś 5 lat regularnie zakładam przyrząd do rozciągania penisa, czasami godzina dziennie a czasami kilka dni przerwa. Przez te 5 lat penis rozciągnął się z 18cm do 20,4 cm. Co prawda słaby wynik jak na 5 lat, od roku staram się częściej używać urządzenia, cel to 23-24cm ale nie więcej ja 24cm bo powyżej tego to już za dużo nawet dla starszych kobiet. Od razu mówię to nie reklama, nie fejk, wszystko na moim przykładzie.

Gość Azyzizi

Potwierdzam same ćwiczenia to dla amatorów