Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

42 lata samotna bezdzietna

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię wiosny lata bo jeszcze bardziej odczuwam swoją samotność. Męczą mnie już samotne spacery gdy wokół rodziny z dziećmi pary kobiety w ciąży albo z wózkami. Chce mi się ryczec ze to wszystko mnie ominęło :-(

Gość gość
Moja droga, pomyśl sobie może w ten sposób: ominęły Cię dolegliwości ciążowe, rzeźnia zwana porodem, nieprzespane noce, ryk dzieciaka, a następnie roszczenia "daj to, daj tamto", pilnowanie żeby się chciał/a uczyć, żeby nie zadawał/a się ze złym towarzystwem, wysłuchiwanie pyskowania, niewdzięczność. Ominęły Cię fochy faceta, pretensje o to że nie wyglądasz jak lala z teledysku, zapominanie o ważnych prywatnych świętach/rocznicach, nakłanianie do robienia gały i obiadków, oschłość, brak zrozumienia, oglądanie się za innymi, zdrady. Tego wszystkiego nie doświadczyłaś. Nadal tak bardzo żałujesz? :)

Gość gość
Ja tam bym chciał się zabawić z równolatką, jeśli jest jeszcze "chodliwa" :)

Gość gość
O właśnie, a propos powyższego rzygu kolegi od podwójnej penetracji, zapomniałabym dopisać: ominęło Cię chamstwo typowego Polaczka (jakich jest dobre 80%, prawdopodobieństwo trafienia na takiego niebezpiecznie wysokie), a także zboczone upodobania i traktowanie jak przedmiot do zaspokajania zachcianek. To też Cię, kochana ominęło.

Gość gość
Ale ominęły mnie też te fajne rzeczy związane z macierzynstwem. Nie jestem mamą wiec i nie będę babcią. Do sąsiadki właśnie przyjechały wnuki i słyszę jak mała krzyczy kocham cie babciu. Mi nigdy tak nikt nie powie. ....

Gość gość
Popęd jest naturalny u przystojnych, fajnych facetów. U ludzkiego bydła, nieudaczników i goowien, jak osobnik wypowiadający się w tym temacie - występowanie zjawiska popędu seksualnego jest obrzydliwe. Sama myśl kobiety, że ktoś taki może się na nią patrzeć i się podniecać, jest odrzucająca. Na szczescie dla większosci z nich jedyny kontakt z kobietami to internet i p****le

Gość gość
Autorka to ofiara feminizmu. Teraz ma kase ale nie ma milosci. Tyle sie przeciez mowi, ze feminizm to zlo.

Gość gość
A dlaczego sobie teraz kogos nie znajdziesz. Kazda pora jest dobra.

Gość gość
Ciężko kogoś znaleźć. Zresztą nawet jak się czyta wypowiedzi tu na forum to faceci wola młodsze kobiety . Ja bym wolała równolatka max +5 lat .

Gość gość
gość dziś - skąd wiesz, że ma kasę, może jest bezrobotna albo pracuje na produkcji? Skąd wiesz, że nie starała się znaleźć partnera (a nie sądzę by nigdzie nie wychodziła przez kilkadziesiąt lat? I co do cholery ma do tego wszystkiego ma feminizm?

Gość gość
Dodam że kariery nie robię. Praca biurowa za 2200 na rękę wiec cieniutko.

Gość gość
Ja mam 40 tez sam i co ty na to autorko?. Możemy się zgadać.

Gość gość
2tysiace zloty miesiecznie. Obiadki dach nad glowa.. mam 25lat moge byc twoim dzieckiem ale facetem i dac ci dziecko.. stawki znasz

Gość gość
Dziecko co ty bredzisz?

nie przesadzaj jeszcze wszystko przed Tobą. Zarejestruj się na jakiś portalach randkowych i pomóż szczęściu. Powodzenia.

Gość gość
Wszystko przede mną? ? Jestem na portalu randkowym ale jak poznam w miarę fajnego faceta to i tak ostatecznie przegrywam z mlodszymi. A w moim wieku sporo rozwodnikow dzieciatych. Ja swoich dzieci nie mam i mieć nie będę więc wolę bezdzietnego.

Gość gość
Przeciez pytalem juz czy sie zgadamy? Jeśli moze byc dwa lata mlodszy?

Gość gość
gość dziś ma się w hooj nierealistycznych wymagań jak z seriali TV to tak jest, gnij razem z twoim kotem

Gość gość
gość dziś taaaaa czyli omineło ją CAŁE i NORMALNE życie, no fenomen nicości

Gość kasa tylko papier z nadrukiem
gość dziś Autorka to ofiara feminizmu. Teraz ma kase ale nie ma milosci. Tyle sie przeciez mowi, ze feminizm to zlo. Zgłoś Dobrze napisane, OFIARA

Gość gość
Prędzej ofiara losu a nie żadnego feminizmu. Przestańcie całe zło zwalać na feminizm, bo to już naprawdę zakrawa o bardzo słabą komedię dla niedorozwiniętych umysłowo.

Gość gość
durnowate malolaty.

Gość gość
gość dziś A dlaczego sobie teraz kogos nie znajdziesz. Kazda pora jest dobra. >> taaa, tylko do czego komu stare próchno? co innego zestarzeć się razem, ale brać kotwice już zardzewiałą to kompletny idiotyzm. Twój czas autorko to był 10-15 lat temu, teraz tylko kot, wino i seriale zostały, życie przegrane niestety. Może następnym razem się uda.

Gość gość
mam 38 lat ,chciałbym taką 42

Gość gość
gość dziś jej wina bo TV jej zrobiło piane z mózgu że ma mieć idealne życie i idealny związek, więc szukała tego, a że naturalnie nie znalazła to została z ręką w nocniku, i teraz następne 40 lat ma na własne życzenie przechlapane

Gość gość
gość dziś Nie lubię wiosny lata bo jeszcze bardziej odczuwam swoją samotność. Męczą mnie już samotne spacery gdy wokół rodziny z dziećmi pary kobiety w ciąży albo z wózkami. Chce mi się ryczec ze to wszystko mnie ominęło smutas.gif to jest fajne tylko przez chwilę, jedynie nieliczni potrafią zadbać o "szczęście rodzinne" i cieszyć się nim do późnego wieku nie wybrzydzając na nadwagę żony i na to, co obwisło mężowi...

Gość gość
gość dziś Ciężko kogoś znaleźć. Zresztą nawet jak się czyta wypowiedzi tu na forum to faceci wola młodsze kobiety . Ja bym wolała równolatka max +5 lat . >>> do domu starców na wolantariat, tam dziadków do wyboru do koloru, ale idealni nie będą

Gość gość
gość dziś Dodam że kariery nie robię. Praca biurowa za 2200 na rękę wiec cieniutko. Zgłoś czyli szukasz faceta który ma 2X+ tyle bo przecież nie będziesz go utrzymywać, oj wy baby, zamiast uczucia to kalkulatory w głowach, a potem płacz że same

Gość gość
Ja jestem gnojki feministka, mam cudownego meza ktory mnie utrzymuje choc nie mamy dzieci :) nie ide do pracy bo mi sie nie chce i nie musze, a wiecie co to jest feminizm? Ze jak mi sie zachce isc do pracy do se pojde czubki pogiete