Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariel Ortega

Szukam kobiety, oto opis mojej osoby oraz wymagania wobec damy

Polecane posty

Gość Ariel Ortega

Witam serdecznie, chciałbym przedstawić jak wygląda sytuacja, a więc zacznę od "reklamy" a może i "anty-reklamy" swojej osoby: 30 lat, stała praca (mało płatna ale potrafiłem już przez te kilka lat odłożyć parę groszy, więc ogólnie nie narzekam na brak kwitu), mieszkam z rodzicami (nie stać mnie by samemu wynajmować i prowadzić taki tryb życia jaki obecnie prowadzę, ale.. mając kobietę, która też zarabia i moglibyśmy się składać, bez problemu mógłbym w to wejść) , posiadam samochód.. no to tyle w kwestii materialnej, poza tym... rozsądny,uczciwy, z poczuciem humoru, z DNA lekkiego szaleństwa w stylu-lubię spontany, możemy nawet dzisiaj gdzieś pojechać, ogólnie nie odstraszam, jeśli mowa o wyglądzie to 175cm, 77kg, ciało wytrenowane (kilka lat siłowni już mam w stażu) , że tak powiem szczerze, nie jestem żadnym adonisem ale też na pewno nie pasztetem, myślę, że żadna kobieta nie wstydziłaby się ze mną gdzieś pokazać lub pójść na randkę. I teraz tak.. moje wymagania co do kobiet: (oczywiście są one ruchome coś czego teoretycznie mogę nie tolerować teraz, może się zmienić pod wpływem jakiegos tam zauroczenia), no ale w skrócie: Na pewno lubiąca sport i by było to jakoś widać, mowa o ciele.., samemu trenuje i lubię dziewczyny wytrenowane, czyli mówiąc wprost puszysta do przesady jedząca pączusie codziennie nie interesuje mnie. Twarz po prostu ładna-przeciętna.., nie musi to być Salma Hayek z filmu "Desperado", reasumując przeciętna dziewczyna z nie brzydką twarzą, dbająca o siebie, to w kwestii fizycznej, a co jeszcze.. przede wszystkim z dużym poczuciem humoru, delikatna wariatka z klasą, takie oczywistości, że nie głupia, w miarę inteligentna to chyba oczywiste... mająca również jakąś prace (byle jaką-byle stałą, nie będę szukał przeciez lekarki, skoro samemu nie mam dużego statusu społecznego) , chodzi mi raczej tylko oto by móc z taką jakoś spędzić czas i życie. Wyjechać wspólnie na wakacje, wynajmować mieszkanie itp, wiadomo, że wtedy te koszta trzeba dzielić (chętnie bym wszystko mógł stawiać, ale niestety na to mnie nie stać) no.. także to tyle :) czekam na odpowiedzi... rzecz jasna, nie szukam na tym forum nikogo takiego, bo nie wierzę, że można od tak sobie trafić kogoś, bardziej mnie zastanawiają wasze opinie co do tego ;) pozdrawiam

Gość gość
żyje tu ktoś? k***a kafeteria upadła na psy..., kiedyś jak się jebneło temacik to pelno odpowiedzi a teraz żywej duszy tu nie ma

Gość missss3
jestes zj*****m cwelem...a kafe to nie portal matrymonialny :) Nasze opinie ? co z tobą nie tak przegrywie zeyciowy ze wwieku 30 lat nie masz kobiety...malo tego wchodzisz na kobiece forum? :( Tutułujesz watek "szukam kobiety". Potem 5 mln wymagan... a na koniec "oczywiscie nie szukam bo nie ma takich'.. a MY szukamy milionerów,zarandych ,normlanych,z ladną twarza,ciałem,przytojnych jak Kevin Costner,nie wykolejenców jak ty.

Gość gość
ale śa tu zywe dusze...poporstu nie lubimy wchodzic w dyskusje z 30 latnimi prawikami,ktorzy mieszkaja z rodzicami....buu najpierw wymagaj od siebie,potem od innych szczezujo..

Gość Ariel Ortega
A kto powiedział, że jestem 30 letnim prawiczkiem? nic bardziej mylnego..., byłem stosunkowo niedawno w bardzo długim związku, planowane były już nawet zaręczyny, ślub i staraliśmy się o dziecko, suma sumarum owa kobieta, która spędziła ze mna 6 lat, zaczeła mnie zdradzać więc sobie "podziękowaliśmy", szmata jakich mało... nie była to również moja jedyna kobieta, więc ogólnie w tej kwestii zarówno sexualnej jak i związkowej mam doświadczenie, a wy nie rozumiem czemu ubliżacie..