Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge zrozumiec dlaczego tak zrobil

Polecane posty

Gość gość

Mowil mi,inni faceci sa tacy zli, zdradzaja, nie szanuja, podawal przyklady bliskich mu mezczyzn... kiedy opowiadalam mu o bylym (bardzo porzadnym mezczyznie)mowil : na pewno nie jest idealny tylko ci sie tak wydaje ,wiem jacy sa faceci.. a ja mowie a ty jaki jestes. Odpowiadal ze inny, ze nie zdradza itd. Bylismy razem 3 miesiace. Do momentu kiedy zobaczylam na jego messengerze wiadomosci do innych dziewczyn - nie kolezenskie, bo - jestes slodka, piekna, kiedy sie spotkamy,przytulilbym cie, o 2 z nich byl zazdrosny, kontekstu wynikalo ze o chlopakow tak jakby na nie lecial po prostu,z trzecia prowadzil erotyczne konwersacje... Raz mi powiedzial jade w weekend do pracy (delegacja) wtedy czulam ze cos jest nie tak, choc nie jestem podejrzliwa, ufalam mu, mam dobra intuicje ale nigdy jej nie slucham - a z wiadomosci wyszlo ze byl na noc u 'kolezanki'. Straszne, bo na kazdym spotkaniu bylo zblizenie a jak nie to duzo kontaktu fizycznego, dawalam z siebie duzo, dbalismy o siebie wzajemnie, nie bylo zle, sam mowil ze jest idealnie. Nie rozumiem takiej podlosci

Gość gość
po prostu lubimy sobie też po innych c**eczkach przejechać naszym pindolem. Z Tobą jest i możecie to robić kiedy chcecie, a póki mlody i chętny to chce jescze popróbować z innymi :D

Gość gość
Kurde no ale to jednak byl juz ZWIAZEK (byl, bo zerwalam) a nie luzna znajomosc. Ma 27 lat i byl sam przez 6 lat, to malo?Wczesniej mial tylko roczny zwiazek.

Gość gość
gość dziś jak za mało seksu miał to szedł gdzieś indziej facet nigdy ci nie powie że było mu źle i nie powie ci prawdy no wybacz tak jest , ale są wyjątki ale mało jest takich

Gość gość
Spotykalismy sie codziennie, seks byl prawie zawsze

Gość gość
gość dziś prawie zawsze to już pewnie coś mu nie pasowało już

Gość gość
On sam mowil ze faceci to maja po prostu we krwi, niezaleznie od tego jak im jest w zwiazku. Oburzyl sie kiedy spytalam czy jest taki sam. Dbal o mnie, szanowal, w seksie tez byl dobry - czuly, namietny, wyrozumialy itd. Nie wiem moze ma jakies podwojne standardy i mowi tak o facetach jawnie postepujacych a on sam mial na mysli, ze on taki nie jest ale tylko kiedy partnerka nie widzi, w stosunku do mnie ok,za plecami juz nie. eh

Gość gość
tak kuźwa bo cale masze życie kręci się wokól seksu jak nie da 5 razy dziennie to trza moczyć gdzie indziej :( na gnidę trafiłaś i tyle jak mu kaktus nie wyrosnie w gaciach to mu któryś chlopak ryj obije i tego mu zycz a nie się zastanawiasz czemu Ci to zrobil

Gość gość
Żaden facet nie jest monogamiczny, każdy chętnie zadawałby się z wieloma kobietami. Natura.

Gość gość
Kazda ma to samo, wiec po co z wieloma? Beznadzieja. O ile rozumiem powierzchowne ale liczne znajomosci , przydatne w karierze tak nie rozumiem licznych znajomosci z kobietami...

Gość gość
Haha oni zawsze tak mowia ,,ja jestem inny niz wszyscy, nie zdradzam, nie klamie" itp :D to taka autoreklama, proba zwabienia kobiety przede wszystkim do lozka, jak widać był skuteczny i mu sie to szybko udalo (blad ze szybko mu dalas, byliscie raptem 3 miesiace razem, z tego co piszesz od razu albo prawie od razu byl seks a madra kobieta by przetrzymala faceta, upewnila się czy nie bajeruje tak bo chce tylko zaliczyć- Ty jemu się podalas na tacy). Nie mów tylko, ze mu ufalas po tym jak zobaczylas te jego konwersacje na messengerze i ze przemilczalas to, bo padne ze śmiechu (sarkazm). Juz po tym powinnas go kopnąć w d...e jakbys miała trochę oleju w głowie, a nie dalej tracic czas na kobieciarza! Naiwna jesteś i bez honoru ze nadal w to brenelas, tyle Ci powiem.

Gość gość
Zastanawiam sie dlaczego to zrobil, a moze bardziej dlaczego mi tak mowil, to juz mogl nic nie mowic a to wyglada jakby sobie zakpil ze mnie. Bylam wierna na maksa nawet w myslach, uczciwa, dobra dla niego. Wtedy przed tym weekendem byl u mnie w srode na noc i cala noc to robilismy, a on w piatek pojechal do tamtej. I to jeszcze zeby byla modelka, to moze bym zrozumiala chociaz sama jestem atrakcyjna no ale wiadomo, a to jakas dziewczyna z patologii z zachrypnietym glosem, starsza od nas o 10 lat, wytatuowana, cialo na zdjeciach widzialam ma totalnie niejedrne itd. Masakra!!!1

Gość gość
Autorko, przykro mi. Niestety podwójne standardy to standard u facetow:) Daj sobie czas, nie wiem co poradzić, badz ostrożna, następnym razem obserwuj faceta, nie prowokuj sytuacji typu odwiedziny w domu, przytulenie pocałunek, ale z seksem moze poczekaj?

Gość gość
11.14 może Cie zaskocze ale kobiety tez Nie są monogamiczne i najchętniej poprobuja innych facetow- natura ;). To działa w dwie strony, ogólnie ludzie nie są monogamiczni

Gość gość
A jak wyglądało rozstanie? Co powiedział, co ty mówiłaś?

Gość gość
Zawsze lepiej poczekać z seksem a nie tak jak autorka, usłyszała jego bajere jaki to on dobry, inny niż reszta i zaraz rozłożyła nogi. Noi wyszło szydło z worka...

Gość Hajime Sugoroku
Gdyby jeszcze wychwalał Ciebie a oceniał inne baby... Ale typ oczerniał innych mężczyzn i wychwalał siebie. Nie tknęło Cię wtedy?

Gość gość
gość dziś x Wczesniej znalismy sie 4 lata, tak blizej z pol roku. Widzialam ze on kursuje glownie dom-praca . Pytalam jak sobie radzi bez dziewczyny , odparl ze jakos daje rade, dom umie ogarnac, gotowac tez potrafi , a czasem zdarzy mu sie maly romans ale generalnie jemu na tym nie zalezy. Slyszalam tez od innych znanych mi osob ze taki porzadny chlopak,nie zdradza, nie bije,nie pije, jest pracowity wiec zaufalam im. Ze mna dazyl do bliskosci od poczatku ale jakos tak przebiegle to robil, teraz mysle, ze czuloscia chcial mnie sklonic do seksu, udawal ze tylko chce sie przytulic pocalowac, taki niby romantyczny haha, oburzal sie ze o tym nie mysli. Wprost nie mowil nic po prostu samo z siebie wyszlo i poczulam sie jakbym to ja chciala, ale chyba mna manipulowal.Na pewno tak bylo. Tyle ze zdazylam mu powiedziec ze bez zwiazku nici z tego, moze dlatego zaproponowal. Ostatni raz sie tak nacielam :(

Gość gość
Wlasnie po tych konwersacjach ktore zobaczylam zerwalam znajomosc.

Gość gość
Jak chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, chcesz zrozumieć dlaczego tak się stało , co do Ciebie tak naprawdę czuł, co myślał, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gość dziś Dziekuje Ci bardzo, jestes najmilsza osoba w tym temacie :) Wlasnie ja go troche przytrzymalam, ale tez nie mam 15 lat i 2 lata czekac to dla mnie troche za dlugo, tutaj prawie pol roku czekal

Gość gość
Ja akurat jestem taka, ze jak jestem z kims to inni sa mi totalnie obojetni. A jak jestem wolna to wiadomo mam prawo, ale tez nie miewam wielu romansow, raz na kilka lat ktos mnie zainteresuje. Nie lubie dla sportu, bez uczuc, nie ciagnie mnie do tego.

Gość gość
gość dziś A jak wyglądało rozstanie? Co powiedział, co ty mówiłaś? Wolalabym o tym nie mowic, wybacz :( Hajime Sugoroku dziś Gdyby jeszcze wychwalał Ciebie a oceniał inne baby... Ale typ oczerniał innych mężczyzn i wychwalał siebie. Nie tknęło Cię wtedy? x Tknelo, ale byl taki dobry ze po paru tygodniach doszlam do wniosku, ze jest bardzo wrazliwy i obrazony na swiat,a w tym przekonaniu podtrzymywali mnie jego znajomi