Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przebywać w jego towarzystwie?

Polecane posty

Gość gość

Byłem z jedną dziewczyną 2 lata. To czasy liceum. W październiku dosstalem się na studia. Niestety na tym samym kierunku,tym samym roku studiuje aktualny facetem mojej byłej. Nie wiedziałem, że to on ale nie złapalismy wspólnego języka. Dzisiaj zostaliśmy przydzieleni do pracy w jednej grupie. Jak mam z nim współpracować wiedząc że jest z moją byłą. Nawet sypia z nią ( slyszalem rozmowe z jego kumplem) gdzie ja nigdy. On od kiedy wie że byłem z nią traktuje mnie z góry.

Gość gość
No i co z tego?

Gość gość
Pytam jak przebywać w jego towarzystwie.

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
Jakoś nie potrafię. Najlepiej to dac po pysku.

Gość gość
Miej wyj****e na niego

Gość gość
Najgorsze co ją widzę ona jest uśmiechnięta,radosna, wszystko sprawia jej radość. Mamy wspólną znajomą,która twierdzi że zmieniła się na ogromny plus. Co to znaczy?

Gość gość
dziś To, że lepiej jej z nim niż z tobą. Ale on ją bzyka, a baba bez bolca to nieszczęśliwa kobieta ;) Ma bolca to chodzi rozpromieniona ;)

Gość gość
Wtedy ponoć nie była gotowa.

Gość gość
Bo nie byłeś dobry dla niej.

Gość gość
Spoko loko za jakiś czas motylki opadną. Powinieneś mieć wywalone nie na niego lecz na nią. A tak w ogóle to proponuję byś sobie znalazł nową dziewczynę i afiszował sie z nią. Wtedy tamten kolo troche spokornieje a radość twojej byłej troszke zelżeje. Im bardziej się w kimś zakochasz to tym lepiej nie tylko dla tamtej sytuacji (powinienes mieć wywalone na nich całkowicie) ale przede wszystkim dla ciebie samego. Odżyjesz człowieku, a jak poczujesz seks to i tobie humor zacznie dopisywać. Jest tyle samotnych dziewczyn. Marnują się tylko. Bierz sie do roboty