Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I jak tu byc dobra kolezanka? Nie powielajcie mojego bledu

Polecane posty

Gość gość

Moj byly facet czesto do mnie pisal. Rzadko mu odpisywalam.To alkoholik z syndromem Ottela bo bez powodu podejrzewal o zdrady. Ostatnio jednak zaczal zalic sie na swoja dziewczyne i pytac mnie czy umowie sie z nim na piwo. Ale nie mialam zamiaru nigdzie z nim isc, kontakt z nim utrzymywalam z nudow. Lubie go no ale na TZ nie nadaje sie wcale. On ktiregos dnia sie upil i zaczal mi wypisywac jak fajnie bylo w lozku. Lol. Nie omieszkalam napisac tego jego dziewczynie bo szkoda mi sie zrobilo jej ze jest z takim bydlakiem. Wyslalam jeden screen ale wiekszosc zachowalam dla siebie. Jego luba przyjela to dosc spokojnie do wiadomosci by po kilku dniach napisac mi ze jestem zazdrosna o uch zwiazek:) I ze jej facet wcale mi nie proponowal seksu. Chcialam byc w porzadku a wyszlam na najgprsza. Jezeli bedziecie miec dylemat czy powiedziec kolezance ze ja facet zdradza czy jest nielojalny nie robcie tego. I tak wam nie uwierzy i jeszcze zwyzwie

Gość gość
Haha i dobrze Ci tak

Gość gość
Czemu dobrze? Dobrze, ze autorka jest zyczliwa. Ty widac lubisz zyc w zaklamaniu.

Gość gość
ale to juz widać co to za laska, co żyje z alk9holikiem i jeszcze mu wierzy, ze nie chciał seksu z inną ha ha desperatka

Gość gość
Najlepsze jest to ze biedna dziewczyna ma z nim dziecko. Szkoda mi jej

Gość gość
Typowe. Tez miałam takie znajome- one nie uwierza w nic (nawet jak beda dowody)co moglboby zburzyć ich ,,sielankę", zawsze ta druga będzie ta zla- bo przecież uwiodła mojego misia nawet gdy nie chciała go nawet tknac a on na chama się do niej przystawial. Nie ważne, jeszcze misio tak zbajeruje, przekreci wersje wydarzeń ze to ta druga będzie ta zła, one oczywiście naiwnie uwierza bo to idiotki.