Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem tego zachwytu nad Adriana Lima..

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobieta i naprawde jestem zdumiona jak widze reakcje innych na nia. Owszem jej ZACHOWANIE mi sie podoba, musi byc fajna osoba.Ale wyglad to dla mnie szalu nie robi, jest mi obojetna jak na nia patrze, na niektorych zdjeciach to nawet odstrasza zwlaszcza jak wystawi te wampirze zeby. To nie jest zazdrosc bo mam normalna samoocene.

Gość gość
Pokaz swoje zdjecie, ocenimy czy predysponujesz do wydawania takich negatywnych opinii, bo podejrzewam ze nie;)

Gość gość
Na publicznym forum mam pokazywac? Zwariowalas. Wsrod ludzi uchodze za sliczna dziewczyne i od zawsze tak mowili. Mam prawo wydawac opinie jaka chce.

Gość gość
Adriana lima to tez sliczna dziewczyna a jednak tobie sie nie podoba, jak widac sliczna pojecie wzgledne;)

Gość gośću
widac, ze nie jest ci obojetna, skora az zakladasz na jej temat tpik. pewnie podoba sie facetowi na ktorym ci zalezy i jestes zzdrowsna ;)

Gość gość
Autorko jest mało prawdopodobne że jesteś od niej ładniejsza, ale za to na 200% pewne że masz gowno zamiast mózgu, pdręcznikowy przykład pustaka :-D ...takiego co wyżej sra niż dopę ma

Gość gość
Dla mnie jest śliczna