Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciemne wlosy a kąpiel rozjasniajaca

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam włosy zafarbowane trwala farba( brąz z jasnym brązem). Farba chwycila dosc mocno i kolor wyszedl prawie czarne z ciemno brazowymi koncami. Po paru myciach wiadomo kolor troche zszedl ale nie az tak jak chcialam. Kolor ogolnie zblizony do mojego naturalne, jedynie moj naturalny jest bardziej sprany. Ale zauwazylam przy odrostach duzo siwych wlosow. Coraz bardziej rzucaja sie w oczy. Nie chce ich juz farbowac na taki kolor bo beda coraz to ciemniejsze. Mam przyklad po mojej mamie ktora szybko zaczela siwiec i farbowac na ciemno a teraz co 2 tygodnie musi nakladac farbe bo zaraz siwe widac a tych ciemnych nie idzie sie pozbyć. Ja mam sredniej dlugosci wlosy ale chce zapuszczac. I bardzo duzo ich mam. Pomyslalam o kapieli rozjasniajacej. Kiedys juz stosowalam ale nie mialam wtedy farbowanych. I nie wiem czy moglyby po tej kapieli uzyskac ciut jasniejszy odcien wchodzacy w braz a nie czarny. Zeby nie rozjasniac ich mocno tylko chwile potrzymac zeby ten ciemny kolor sie lekko wyplukal i staly sie bardziej naturalne. Zeby te kilka siwych wloskow nie odbijaly sie az tak od tych prawie czarnych wlosow.

Gość gość
Może wyjść różnie, ja kiedyś próbowałam sama w domu rozjaśnić i tak mi się przesuszyły, że głowa mała. Może pójdź do fryzjera, ale dobrego co ma porządne farby np. revlon z hologramem i powiedz co byś chciała a doradzi pod kątem kondycji włosów itp.