Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie jakiś fetysz męskiego wyglądu?

Polecane posty

Gość gość

coś co wam kobiety się podoba??

Gość gość
Lubie oczy. Ale to chyba nie fetysz.

Gość gość
Nadgarstki! Są okrutnie seksowne, mniam!

Gość gość
Kunta kinte :D

Nadgarstki i dobry zegarek na nadgarstku. Zasadniczo nie jestem materialistką, ale to takie drobne zboczenie. ;-)

Gość gość
Dokładnie. Nadgarstki są najbardziej sexi :)

Gość gość
Tzw. męski dekolt, byle nie za duży, swetry, golfy, koszule i podwiniete rekawy. Nie znoszę wszelkiej biżuterii.

Gość gość
@nagasuka sama sobie przeczysz

Gość gość
Broda ;) ale taka nie za długa , albo takie długi zarost. Dojrzały wiek, musi byc starszy ode mnie. Hmmm, co poza tym.... dłonie zniszczone od pracy- to dodaje jakiejś meskosci

Gość gość
a te nadgarstki, to mają jakiś kształt bliżej określony czy tylko w zestawie z zegarkiem, a jak nie to miast zegarka, opaska bransoletka albo kolorowa sznurówka jak u polskich artystów scenicznych ? :)

Gość gość
Blizna na policzku :classic_cool:

Gość Nagasuka
Nadgarstek w komplecie z Audemarsem, albo IWC. ;-) Żartuję. Zegarek ma mieć duszę i najlepiej automatyczny mechanizm, nadgarstek podobnie. Powinien być nakręcany sprawnym mózgiem. Chętnie zrezygnuję z pierwszego, na rzecz drugiego. Jestem minimalistką. :-)

Gość gość
Myślałam że lubisz chłopców którzy lubią anime.

Gość gość
wlosy na tosie i ladna twarz, facet nawet lekko otyly, bylyby nie wysuszony chudzielec

Gość gość
chodziło mi raczej o cechy fizyczne nadgarstka, kostki, włoski, wydęte żyły, jak u dorosłych, zmarszczki Cie kręcą ? :(

Gość gość
Nagasuka dziś Nadgarstki i dobry zegarek na nadgarstku. Zasadniczo nie jestem materialistką, ale to takie drobne zboczenie. oczko.gif x TAK, TAK, TAK 👄

Gość gość
dziś Dobre :) Ja również lubię piękne umysły, przede wszystkim ścisłe zajmujące się matematyką stosowaną no i dobrze byłoby, gdyby jego włosy miały kolor słońca.. taki Brad Pitt mmm mniam ❤️ 👄

No nie wiem... Kręci mnie męski nadgarstek widziany od wewnętrznej strony, który ma dwa albo trzy wyciągnięte palce, niknące w moim wnętrzu. Taki nadgarstek podoba mi się najbardziej.

Gość gość
romantyczka z Ciebie :) a te palce kreśląc poemat trzymają długopis czy pióro? :)

Gość Nagasuka
Poemat? Obejdzie się bez. :-P Starczy, że są we mnie, zaangażowane, zdecydowane i robiące mi dobrze. Jestem realistką, wolę prozę i własne orgazmy. Dobranoc.

Jeśli już muszą coś trzymać, to mogą nawet klawiaturę. Jestem nowoczesną realistką. ;-)

Gość gość
fetysz nie :O podobaja mi sie ladne dlonie , i stopy musza byc ladne :D takie jak ma ten czarny koles na dole :D

Gość gość
Tak. To męskie duże dłonie spracowane do tego koszula i podwiniete rękawy. Broda, tak jak pisała wyżej koleżanka. Ja jestem bardzo kobieca mam figurę klepsydry. Mężczyzna dla mnie musi mieć mały tyłek, długie nogi. Może być lekki brzuszek. Plecy, bary szerokie. Taka sylwetka V :) mężczyźni którzy chodzą na siłownię nie są dla mnie atrakcyjni. Jest to odbierane przeze mnie jako mało męskie. Mężczyzna na siłowni dla mnie to jakby mężczyzna z piwem przed telewizorem. Podnieca mnie pracowity mężczyzna, zaradny.

Gość gość
Penis Duży Penis

Gość gość
ciemne oczy, charakterystyczny kształt.

Gość gość
Mam zniszczone dłonie, blizny na nich, zegarek Atlantic może być? Mały tyłek z dołeczkami nad nim, lekki brzuszek, szeroka klata i plecy (zero siłowni), z twarzy zgred, typ motocyklisty. Będę się podobał? Brody nie mam, czasem kilku dniowy zarost.