Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse zasiasc za sterami motocykla?

Polecane posty

Gość gość

Jestem drobna dziewczyna. Mam raptem 158cm wzrostu i waze 44kg czy jest jakakolwiek szansa że dam rade utrzymac motocykl i czy w ogole znajdzie się dla mnie taki, ze dosiegne nogami podloza?

Gość gość
Dasz radę, są różne wresje motocykli. Najlepiej idź do salonu i przymierz się.

Gość gość
Aeroflot nie lap mnie za slowka, mogłam napisac to w cudzyslowie ale tego nie zrobilam. Ok, niech bedzie poprawnie... za kierownica :p

Gość gość
Sama przymiarka w salonie mysle, ze nic nie da, skad wiadomo, ze ogarne temat... zreszta nie stac mnie na nowke, wiec musze szukac w uzywanych.

Gość gość
Musisz sie pokręcić w środowisku motocyklistów,na pewno któryś da się przymierzyć! :D Na moim też się kilku przymierzało,jeden to nawet było widać spanikował jak usiadł,bo to duża krówka :D

Gość gość
gość dziś Da tobie odpowiedź na zadane pytanie w temacie. A to czy obczaisz jazdę zależy od ciebie tylko. Kobiety latają nawet w kosmos...to ty motocykla nie obczaisz!?

Gość gość
Nie mam sie gdzie pokrecic, nikt z moich znajomych nie jezdzi a jak sa jakies zloty to przeciez nie pojde i nie bede prosic czy moge usiasc. Wiem, ze kobiety robia rozne rzeczy i tu nie chodzi o to, ze jestem tepa tylko o moj niski wzrost i mala wage.

Gość gość
gość dziś Wzrost masz ok , wagę też. Jak napisałem dopasujesz sobie motocykl pod wzrost i wagę. Wiadomo, że przy twoich wymiarach pozostają tobie małe pojemnośći silnika, i dalej co związane z pojemnością takowego mniejsza waga całkowita motocykla. W salonie tobie pozwolą przymierzyć się i udzielą porad a kupić możesz poza salonem używany na jaki możesz sobie pozwolić finansowo. W sumie to szacunek za odwagę.

Gość gość
Ok, dzieki za odpowiedz. Tylko tak sobie mysle, co to za sens mierzyc sie pod motocykl ktorego i tak nie kupie :( a druga sprawa czy mnie nie wysmieja i nie powiedza abym sobie skuter kupila :D :P

Gość gość
Polecam Yamahę Radian jest mniejsza od skutera a jest czym jeździć.

Gość gość
gość dziś Ok, rozumiem. Wiesz, może wolałbyś pojeździć i pokierować na mnie? A później Ja na tobie.