Gość Wileniewska Napisano Kwiecień 25, 2018 Jak w temacie, chcę zorganizować w Karczmie biesiadnej w Turku rodzinne przyjęcie z okazji 18 urodzin córki. Chętnie dowiem się jak wyglądają kwestie organizacyjne, obsługa i ogólne wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wibiska Napisano Kwiecień 29, 2018 karczma biesiadna turek jest spoko. byłam tam na weselu jako gość i byłam zachwycona. co prawdza nie wiem jak przebiegała sama organizacja ale efekt był ekstra. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wilggć Napisano Maj 24, 2018 bardzo fajne miejsce, szczerze polecam. :) kwestie organizacyjne załatwia się bez problemu, bardzo miło i profesjonalnie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2018 W Ustroniu wynajmowaliśmy ciekawą salę w www.czarciekopyto.pl w góralskim klimacie i grotami zamiast normalnych pomieszczeń. Rodzina była zadowolona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ynonki Napisano Lipiec 25, 2018 karczma w turku jest ok. Dwa razy organizowaliśmy tam chrzciny naszych Urwisów, praktycznie rok po roku i za każdym razem było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jominkas Napisano Sierpień 30, 2018 Fajne miejsce, organizacja przyjęcia bez problemów, ceny ok. :) Naprawdę dobry lokal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wobinka Napisano Wrzesień 28, 2018 Polecam, lokal jest naprawdę bardzo fajny, zadbany, a wszelkie formalności czy kwestie organizacyjne można załatwić bez problemu. No i ceny nie są z kosmosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hunika Napisano Listopad 2, 2018 Polecam, bezproblemowa współpraca przy organizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rwina Napisano Listopad 2, 2018 a jak z organizacją wesela tam? planuję na 2019 rok właśnie w tamtych okolicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HalinkaJag Napisano Grudzień 2, 2018 polecam, jak na chwilę obecną na święta mamy zaplanowane chrzciny, wszystko przebiega ok, cenowo również super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość infka Napisano Grudzień 19, 2018 Karczma turek jest ok, polecam. Byłam tam już dwukrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JunikLin Napisano Grudzień 21, 2018 my organizowaliśmy chrzciny jakiś czas temu i było ok. ceny przystępne, a obsługa sali bardzo miła i zaangażowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolimi Napisano Grudzień 27, 2018 Bardzo fajne miejsce, byłam tam zarówno na przyjęciu odzinnym, jak i organizowałam chrzciny - bardzo fajne i miłe podejście do nas jako do klientów, miło i sympatycznie. A sala naprawdę świetna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Minli Napisano Luty 1, 2019 Świetne wnętrza i spoko ceny, nie jest za drogo. Ja mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amarka Napisano Luty 4, 2019 Co do cen zgadzam się, bardzo przyjemne miejsce, ja też będę wracać nie raz nie dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Luty 19, 2019 Polecam, super miejsce, bardzo ładne i eleganckie, ale świetnie się prezentuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michalina Napisano Luty 26, 2019 Jedzenie tam jets pyszne, chociażby dlatego warto się wybrac. Słyszalam wiele pozytywnych opinii, dlatego się wybrałam, ale nie żałowałam ani razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Luty 26, 2019 Jesteście z Turku nygusy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koliii Napisano Sierpień 27, 2019 Polecam. Moja siostra miała tam wesele, wszystko było świetnie zorganizowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opacicka Napisano Wrzesień 19, 2019 Fajne miejsce nie tylko na wesele. Ja np organizowałam tam chrzciny a na przyszły rok mam zaplanowaną Komunię starszego syna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwia Napisano Listopad 26, 2019 Ja sobie chwalę imprezę w tym miejscu https://www.facebook.com/Zajazd-Czarna-Per%C5%82a-2246917138685046/. Bawiliśmy się tam fantastycznie. Lokal świeżo odnowiony ze wspaniałą salą bankietową z super jedzenie i bardzo dobra obsługą. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka l Napisano Styczeń 20, 2020 O tak karczma turek to chyba najlepsze miejsce w okolicy, gdzie warto zorganizować imprezę. Robilismy u nich nasze wesele i chrzciny synka. Śmiało mogę ich plecić każdemu. Pełen profesjonalizm, mili pomocni ludzie i jako jedyni nie windują cen, a kuchnia jest wspaniała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joassiamic 0 Napisano Lipiec 24, 2020 Organizowałam tam przyjecie rodzinne. Nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobra kuchnia i obsługa. Ładny lokal i spokojna okolica. Bardzo miły menadżer bardzo mi pomógł w organizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 201 Napisano Lipiec 26, 2020 test pisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patimikpati 0 Napisano Wrzesień 30, 2020 Ta karczma jest idealna na takie imprezy. Byłam tam na weselu i sama organizowałam uroczystość rodzinną. Potrafią przygotować super imprezę. Mają też wspaniałą kuchnie. Lokal ładnie urządzony i potrafią go udekorować z gustem i klasą. Bardzo i się tam podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolmakow 0 Napisano Październik 23, 2020 Karczma Biesiadna jest w porządku. Bardzo dobrze można się tam zabawić. Obsługa wie jak przygotować odpowiednią imprezę. Sam lokal tez jest ładny i w ładnym miejscu także idealnie nadaje się na wesele. DO tego mają super kucharzy Wszystko było smaczne i elegancko podane no i w ilościach nie do przejedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach