Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłótnia z facetem

Polecane posty

Gość gość

Zdarza wam się w przypływie złości, kłótni zniszczyć coś facetowi np telefon?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Zdarzyło mi się wytłuc wszystkie talerze i wybić okno. Ale nigdy nie zniszczyłam niczego, co należało do niego.

Gość gość
Z facetem się zrywa i nie daje szansy

Gość gość
11:18: wow to ostro. A talerze przypadkiem nie należały do niego? :) Co takiego zrobił, że doprowadził Cię do tego?

Gość gość
Talerze były wspólne. Przegiął w czasie kłótni, powiedział coś, czego nie powinien.

Gość gość
napiszesz co powiedział? jak nie chcesz tak publicznie, mogę dać Ci priva. I za jednym razem wytłukłaś wszystkie talerze?

Gość gość
Nie napiszę, ani tutaj, ani na privie. Po prostu uderzył w czułe miejsce i nastąpiła eksplozja. Nie wiem, ile wytłukłam, 10? 15? może więcej?

Gość gość
to musiało nieźle wyglądać jak tak szalałaś w kuchni:) nie próbował Cię jakoś powstrzymać?

Gość gość
Nie przejmowałam się, jak to wyglądało. Miałam to w d***e. Chciałam krwi. I on doskonale o tym wiedział, więc nie zbliżał się na odległość celnego rzutu.

Gość gość
czyli ok, dał Ci się wyszaleć. pomogło trochę, rozładowałaś się przy tym?

Gość gość
czyli wzięłaś po prostu cały zestaw z szafki i po kolei traktowałaś o podłogę, tak? Właśnie, podłoga nie ucierpiała?

Gość gość
Jak masz p****a to do kogo pretensja

Gość gość
Rozładowałam się na tyle, że on przeżył. Ale i tak zabrałam samochód i zniknęłam na tydzień czasu bez słowa. Podłoga ucierpiała, ucierpiały ściany, meble, okno, telewizor o ile się nie mylę. Ale warto było, teraz już wie, co się stanie, jeśli przekroczy cienką czerwoną linię.

Gość gość
wow a ściany i telewizor to dlaczego?

Gość gość
czyli nadal jesteście razem? Wiesz, że nawet Cię rozumiem, bo moja laska ma podobnie, też zdarzało się, że różne rzeczy latały po mieszkaniu. Nadal razem.

Gość gość
Bo mamy kuchnię otwartą na salon. Dlatego.

Gość gość
Zerwij z nim bo ci żyć nie da

Gość gość
ok, czyli rzucałaś w to wszystko talerzami, tak?

Gość gość
Rzucałam talerzami. Nie interesowały mnie w co trafią. Docelowo miały trafić w niego. Tylko raz w życiu wyzwolił we mnie taką zimną furię, nigdy więcej mi się już nie zdarzyło. Ale straty były spore.

Gość gość
rozumiem, dziewczyny kolegów też podobno różnymi rzeczami rzucały ( talerze, szklanki, wazony), co wpadło w rękę.

Gość gość
ale zabawę pewnie też przy tym miałaś niezłą?

Gość gość
Ale z drugiej strony, nie zniszczyłabym czegoś, do czego ma emocjonalny stosunek. Ma w domu półkę z nagrodami, nigdy bym nie tknęła niczego, co tam stoi. Tak samo jego książek, czy laptopa. Tak samo, jak on nie tknąłby moich samochodów. Ale byłemu wyrzuciłam konsolę przez okno, a to była dla niego najważniejsza rzecz na świecie.

Gość gość
moja raz zniszczyła mi telefon ( tłukła nim o podłogę), był na gwarancji, dostałem nowy. Śmialiśmy się potem z tego:)

Gość gość
11:49: ale wiedziałaś już wtedy, że jest Twoim byłym? Byłym robi się różne rzeczy:)

Gość gość
A po takich demolkach facet wzywa policję i co?

Gość gość
gość dziś - nie miałam zabawy. Żadnej. Miałam za to pocięte ręce, bo część szkła rozwaliła mi się w rękach, miałam pocięte ramiona odłamkami, miałam uszkodzony rotator barku i nadgarstek. Dostałam masywnego krwotoku z nosa. Nie rozumiesz chyba pojęcia furii. To nie jest przyjemne ani zabawne, to jest jak berserk. Nie panujesz nad tym. To boli, fizycznie i psychicznie, powoduje neurologiczne i somatyczne reakcje organizmu.

Gość gość
gość dziś - nie miałam zabawy. Żadnej. Miałam za to pocięte ręce, bo część szkła rozwaliła mi się w rękach, miałam pocięte ramiona odłamkami, miałam uszkodzony rotator barku i nadgarstek. Dostałam masywnego krwotoku z nosa. Nie rozumiesz chyba pojęcia furii. To nie jest przyjemne ani zabawne, to jest jak berserk. Nie panujesz nad tym. To boli, fizycznie i psychicznie, powoduje neurologiczne i somatyczne reakcje organizmu.

Gość gość
to w takim razie współczuję, u mojej nic takiego nie miało miejsca, ale ona raczej zwyczajnie waliła o podłogę.

Gość gość
Nic tylko zadzwonić na policję i pogotowie i wyjazd do czubków gwarantowany. :)