Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28lat i brak instynktu macierzynskiego?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest? Nie lubię dzieci, kocham zwierzęta. Jesli chodzi o dzieci, to tak czasem sie z nimi pobawie, cos moge porobić, ale maks kilka godzin i czuję ulgę, ze nie mam dziecka na 24h, brzydza mnie pampersy i potrzeby fizjologiczne dziecka, a nie brzydza mnie potrzeby mojego psa czy nawet innego psa. Z drugiej strony cos we mnie tyka jak bomba i mowi, ze czas biegnie, nie wiem czy to presja rodzinna i spoleczna czy moja wlasna potrzeba? Chce dac swoje geny, miec dwojke dzieci, ale nie wiem czy je pokocham. Placz dziecka, wycie to dla mnie najgorsze co moze byc, nie dziwie sie matkom ktore wypuscily dziecko z kocyka.

Gość gość
mam tak samo... Nalot matek-Polek opowiadających o swoich Brajankach i Analkach za 3, 2, 1...

Gość gość
a masz kandydata na tatusia? bo od tego tez wiele zalezy ja w twoim wieku tez nie czulam sie gotowa na dziecko a z chwilą 30 urodzin nagle poczulam ze moim zyciowym priorytetem jest natychmiastowe zajscie w ciążę.

Gość gość
Też nie miałam. Pojawił się dopiero, gdy zaszłam przez wpadkę w ciążę, ale też nie od razu. Instynkt sie pojawił, gdy pierwszy raz poczułam dziecko jak kopie.