Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość DP

Poprednie wcielenia, karma, reinkarnacja

Polecane posty

Gość Gość DP

Pytania kieruje do osób, które choć trochę interesują się tematami wyżej. Ostatnio zaczęłam analizować moje życie, a raczej jego początek. I zastanawia mnie pare rzeczy. Próbuje sama na nie odpowiedzieć, ale szukam pomocy u innych. Może trafie na kogoś, kto mi pomoże. 1. Od dzieciństwa, odkąd pamietam, niewiedząc dlaczego nienawidziłam służby zdrowia, medycyny i wszystkiego co z tym związane. Pytanie brzmi dlaczego? Czy to jakaś pozostałość z poprzedniego wcielenia? 2. Druga sprawa. Zawsze się buntowałam i złościłam, gdy rodzice przy mnie podawali moją datę urodzenia, oraz imię i nazwisko. Jakbym próbowała coś ukryć. Dlaczego? 3. Możliwe, że chodzi o relacje karmiczne. Jest w moim życiu Jedna, bardzo ważna dla mnie Osoba. Znam Ją od dzieciństwa, a Ona mnie. Zastanawia mnie dlaczego gdy byłam dzieckiem, mimo, że była dla mnie bardzo sympatyczna i ciepła, ja za Nią nie przepadałam i złościłam się. Kilka lat później, w wieku nastoletnim w jednym dniu wszystko sie odwróciło do góry nogami i zamiast czuć do Niej złość i uciekać przed Nią, poczułam miłość i chciałam Ją coraz częściej widywać. Co zostało po dzień dzisiejszy. Zastanawia mnie dlaczego z niechęci, przerodziło się to w miłość. Czy ma to zawiązek z połączeniem karmicznym/dusz?

Gość gość_M
Nie wiem co ci odpowiedziec chociaz tez mnie te rzeczy interesuja i slowa jakiegos jasnowidza by troche pasowaly do mojego zyciajeszcze raz przeczytam