Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

macie bułki czy motylki?

Polecane posty

Gość gość
a ja mam kotasa :)

Gość ZawirowanaAurelie
Ja tam mam motylki, jak myślę o moim Christianie <3

Gość gość
rogalika

Gość gość
jesteś facet i nie wiesz tego? u was jest: kabanos albo polędwica :D

Gość gość
Motylka. Za dużo testosteronu w życiu płodowym :) U facetow? Pewnie ołówek, parówka, banan i grzyb :)

Gość gość
Ja ładnego motylka:)

Gość gość
chlebek

Gość gość
Wróżenie z wyglądu warg sromowych O jej charakterze i temperamencie wiele może powiedzieć przede wszystkim wygląd warg sromowych – małych (wewnętrznych) i dużych (zewnętrznych) oraz ich zabarwienie. » wargi zewnętrzne małe, wewnętrzne prawie niewidoczne – to tzw. szparka. Taka cicha myszka, tak w łóżku, jak i w życiu. Nigdy sama pierwsza nie zacznie, czeka, jak ktoś ją poprowadzi. Lubi się podporządkowywać i wszelkie sytuacje, w których może siedzieć cichutko i nie zabierać głosu. Można się z nią nieźle wynudzić. » wargi zewnętrzne duże, wewnętrzne dość małe (perła) – to typowa femme fatale, z nią trzeba uważać, bo może niepostrzeżenie wyprowadzić na manowce. Jest chłodna, opanowana, także w chwilach najwyższej rozkoszy. Ale zna tysiące sztuczek, którymi może zadziwić niejednego mistrza ars amandi. Potrafi być zwierzęco dzika w seksie. » wargi zewnętrzne niezbyt duże, wewnętrzne spore (motyl) – to kobieta wamp, lubi polować na mężczyzn, skakać z kwiatka na kwiatek i zaliczać ich. Jest kobietą dość perwersyjną, także w innych, nie tylko łóżkowych okolicznościach. Konia z rzędem temu, komu uda się ja usidlić, ale jak już znajdzie się taki śmiałek, to mogą żyć razem długo i szczęśliwie. » wargi zewnętrzne duże, małe spore i mięsiste (tzw. mamuśka) – kobieta, która wie, czego chce i jak już uprze się, żeby złapać faceta, to nie odpuści. Jest twarda, nieustępliwa, ale przy tym niezwykle opiekuńcza. W łóżku trzeba uważać, bo może ugryźć albo zgnieść w swoim mocnym uścisku. » wargi zewnętrzne małe, wargi wewnętrzne porównywalne (pączek róży) – to piękne określenie jest jednak nieco mylące, gdyż posiadaczki takich warg wcale nie są tak piękne jak sugerowałaby nazwa. Z reguły są dość powierzchowne, nie mają żadnych konkretnych zainteresowań, są zimne i nie lubią seksu. To zimne ryby i nawet nie za bardzo dają się rozbudzić. Wierzyć czy nie wierzyć tym wróżbom? Nawet jeśli masz wątpliwości i podobne przykłady budzą twój śmiech, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby potraktować to jako zabawę, a może i element gry wstępnej.

Gość gość
Choć wolę bułki, to jutro U mnie chleb na śniadanie.

Gość gość
Karol w wieku 17 lat jeszcze nie zaczął dojrzewać to forum to jego całe życie.