Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Judaizm płynie w mojej krwi

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak bardzo dumna ♥

Gość gość
Czuję ten zew żydowskiej księżniczki w sobie ♥

Gość gość
dlatego pójdziesz z dymem

Gość gość
06:43 Zobaczymy. Akurat mam słowiańsko-aryjską urodę i pewnie bym się ostała przy życiu, ale byłabym gotowa umrzeć w imię dziedzictwa ♥. Tyle, że do tego nigdy nie dojdzie. Będziesz mi robić laskę w banku, które są nasze od średniowiecza :D 🌼 #TAVR

Gość Arecki446
macie we krwi jakąś wyższość i dlatego od wieków was nikt nielubi

Gość gość
do gazu z nimi

Gość gość
laskę to ty mi zrobisz ha

Gość gość
Arecki446 dziś macie we krwi jakąś wyższość i dlatego od wieków was nikt nielubi szanując innych-szanujesz siebie, x To prawda akurat :D Jesteśmy też samokrytyczni, bo i psychoanalizę mamy we krwi ♥ Pamiętajmy jednak, że nasz narcyzm po części odnajduje urzeczywistnienie w realiach - duża część tej nacji jest bardzo inteligentna ♥ Wiem, że mój intelekt to po części zasługa moich przodków ♥

Gość gość
gość dziś laskę to ty mi zrobisz ha x Musiałbyś mi się spodobać (także mentalnie) i zapłacić dwa miliony dolców 🖐️ ♥ Żydowska księżniczka się szanuje...na ogół. Moje siostry czasami błądzą, ja CENIĘ się zawsze ♥

Gość gość
gość dziś do gazu z nimi x Ty pójdziesz mi odbijać petrodolary dla naszych banków w Strefie Gazy ewentualnie ♥

Gość gość
To do później goje 🖐️

Gość gość
paszla gadzino

Gość gość
gość dziś paszla gadzino x Ejże. Z szacunkiem do Pana. Wchodzi ustawa 447 ♥ ♥ ♥ Trump nasz człowiek ♥ Oł Dżared fenks for jor łerk ;) ♥

Gość gość
Or twenty of them wrapped tight in silk ❤❤❤ 👄

Agnieszka Korczyńska wracała z wyjazdu do Izraela. Na Facebooku umieściła post, w którym opisała, jak została potraktowana podczas kontroli na lotnisku Ben Gurion. "Półtorej godziny, w tym na plastikowym, niestabilnym krześle z potwornym bólem kręgosłupa. Zabrali mi wózek, prawie rozebrali" xxxx taka żydów inteligencja

bogaty żyd sprzeda biednego żyda. Biedni żydzi są nic niewarci dla bogatych żydów. Taka ich mentalność.

Gość gość
0/10. Jak masz słowiańską urodę to nie jesteś żydówką. Jedno wyklucza drugie.

Gość gość
08:05 No nie za bardzo. Krew i pochodzenie mam żydowskie, subtelne cechy etniczne też, ale że mam tez domieszkę genów polskich i wschodnio-europejskich, to moja karnacja jest jasna.

Gość gość
Arecki446 dziś bogaty żyd sprzeda biednego żyda. Biedni żydzi są nic niewarci dla bogatych żydów. Taka ich mentalność. szanując X To nie jest tak do końca. My nie gardzimy biednymi, ale szanujemy bogatych, tych, którzy dzięki swemu intelektowi i wizji do czegoś doszli. Wy Polacy im zazdrościcie i zle życzycie, my szanujemy i podziwiamy ♥

Gość gość
Żydzi to wspaniała nacja. Jeżeli coś robią to robią to najlepiej i nie nają sobie równych. Nie ma znaczenia czy to w muzyce, nauce czy w jakiejkolwiek innej dziedzinie. Od nich można się tylko uczyć i podziwiać ich. Nie na darmo są Narodem Wybranym. Nikt im nie dorówna.

Gość gość
Jeżeli masz w sobie choć kroplę żydowskiej krwi to bądź z tego dumna. Masz do tego wszelkie powody.

Gość gość
Arecki446 dziś to samo powiedziała mi znajoma żydówka. Jednak myślę , że zrobi to prawie każdy bogaty do biednego , nie tylko żydzi. Wystarczy popatrzeć na niektórych polityków jak chętnie wysyłają swoich ludzi na wojny. Wmawiają im w łeb patriotyzm aby mordowali innych.