Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy ciagle pojawiają się inne

Polecane posty

Gość gość

mam 27 lat 9 lat w związku,4 lata po ślubie.. myslalam ze najgorsze kryzysy mamy za soba.. wybaczylam pisanie z innymi,zdrady internetowe - 3 miesiace po slubie... z perspektywy czasu patrze na to z boku i sama sobie nie wierze.. ostatnio wyszlo na jaw ze pisal z dziewczyna 9 lat od niego mlodza czy sie spotykali nie wiem...ale mam zlamane serce...i dusze... niby bylo to dawno ja dowiedzialam sie mjoze tydzien temu. Tłumaczy sie ze juz przez to przeszlismy ze to za nami ze sie zmienil a ja mam watpliwosci. Mamy dziecko moje cialo po ciazy jest okropne ale kazdego dnia z tym walcze cwicze staram sie sekswonie ubierac nosic fajna bielizne przedewszystkim zebym sama poczula sie e soba jak kiedys ale i zeby moj maz dostrzegl we mnie znow kobiete...ale ciagle jestem gorsza od innych ciagle niewystarczajaco ladna jak te wszystkie rozneglizowane panie z internetu..nie wiem za krotki nogi, biust juz nie taki jędrny jak kiedys , nie mam blond włosów cialo tez nie jest jeszzcze super jedrne ale chce byc po prosu sobą...i chce byc pewna mojego faceta czy to za duzo...ile mozna wybaczac....czy stracilam juz wszelki szacunek...skoro kanapa i tv to lepsze wyjscie niz ja...

Gość gość1231
hah

Gość gość
Ja pier...e to zwykły k*****arz a Ty glupia jesteś i bez honoru ze dalej z nim siedzisz.

Gość gość
Żaden facet nie jest monogamistą, natura...

Gość gość
Są Monogamisci!

Gość gość
natura...ponoc faceci to tez ludzie a nie zwierzeta kierujace sie instyktem..

Gość gośćmonogamistka
poznam monogamiste :)

Gość gość
Bzdura! Człowiek z natury jest monogamiczny!!!! Problem w tym, że dochowuje wierności SOBIE zawsze!!!! Jeżeli kocha, jeżeli mu zależy to wierność (uwaga) Własnym uczuciom. Własnym do partnera, powstrzyma go przed samą myślą zdrady. Jeżeli nie jest pewien Własnych uczuć lub ich nie ma to szukać zacznie... Czasami dodatkowo pojawia się lęk przed bliskością, autodestrukcja i inne przypadłości. Człowiek ZAWSZE jest wierny swoim uczuciom i przekonaniom. Więc tak, jest monogamiczny;) Autorko... Uciekaj choć boli. Szkoda lat które biegną!

Gość gość
Człowiek z natury nie jest monogamiczny, wystarczy poczytać, dowiedzieć się, pouczyć.