Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się głupsza od innych ludzi

Polecane posty

Gość gość

Czuję, że mam małą wiedzę ogólną, czasami nie rozumiem znaczenia prostych słów., które inni ludzie znają. Czuję się po prostu beznadziejna. Czy miał ktoś podobnie?

Gość gość
Ja też tak mam. Dodatkowo nie umiem się normalnie wypowiadać.. placze mi się język i zdanie pozbawione jest sensu.. mam o to straszne problemy w codziennym funkcjonowaniu w pracy i poza :(

Gość gość
codziennie rano jak wstaję myślę o tym jak to jest że inni są mądrzejsi ode mnie

Gość gość
Jak rozumiesz słowo wyewoluowany?

Gość gość
Trzeba było się uczyć, czytać, oglądać mądre programy, a nie tylko p*****lami się zajmować.

Gość florek 11
ja zawsze oglądam mądre programy naukowe dokumenty :D

Gość gość
Czytania w młodości i zdobywania wiedzy juz nigdy nie uzupełnisz, to wtedy mózg najwięcej przyswaja, czerpiesz radosc ze zdobywania wiedzy, wzbogaca się słownik, składnia staje się poprawna i uwraxliwiasz się na poprawne wysławienie się. Ze zdobytej wiedzy potem korzystasz całe życie i ciągle ja poszerzasz, bo to.lubisz.

Gość gość
Nie p*****l. Nigdy nie jest za późno żeby zdobywać wiedzę i latać dziury w niewiedzy. Tylko trzeba chcieć. Zawsze znajdzie się gros osób lepszych od nas we wszystkim.

Gość gość
Ale musisz włożyć więcej wysiłku w to i chęci juz nie te, skoro w młodości tego nie lubiłeś teraz tez nie polubisz, chyba że bardzo tobie na tym zależy, jak memu znajomemu, jest chamski jak ty, to może i polubisz zdobywanie wiedzy, ale neofici zazwyczaj są śmieszni w swym prezentowaniu właściwej danej grupie postawy, on tak.miał. Subiektywnie:p sądząc.

Gość gość
Nie, niestety mam na odwrót. I uwierz, że czasami łatwiej się żyje wiedząc mniej

Gość gość
Ojej jakaś ty mądra i oczytana, intelektualistka na dwie fajerki , nigdy nie jest za późno na naukę , moja profesor matematyki uczyła się angielskiego mając ponad 50 lat , bycie polaczkiem to właśnie takie podcinanie skrzydel ludziom i wmawianie że " jak nie będziesz mądra do 18 roku życia i 2 dni to nie będziesz madra nigdy "

Gość gość
"Twoja profesor" matematyki to chyba w 58 lat a nie 50:p a to jeszcze większy wyczyn, ale tą metodą reklamowaną na pudelku to może nie:p