Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profesjonalizm, elegancja i niewyobrażalny wręcz luksus 3

Polecane posty

Gość gość
koleżance chyba bardziej chodziło, że nikogo to nie obchodzi ;) wielkie oh i ah, bo Olfa wrzuciła zdjęcie mięsa.

Gość gość
w Polsce jest wiele tabu, np. nie mói się o pieniądzach, nie porusza tematów politycznych, seksualnych, bo zaraz jest wielkie bu No przecież dobrze, ze Olfa sama zarabia i sama wydaje i się chwali, jakie ma możliwości. Na tym to wszystko polega. Po co innego byłoby prowadzić kilka kanałów w mediach społecznych. Ostatnio słuchałam dziewczyny opiekującej się dziećmi w USA i mówiła, że rodzice niańczonych przez nią dzieci nienawidzili spędzać z nimi czasu i nie robili tego praktycznie w ogóle oraz drastycznie oszczędzali na wszystkim i byli skąpi choć oboj***ajońsko bogaci jak to lekarze, a na obrazkach na facebooku było pełno uśmiechniętych fotek wspólnie i bogactwa... Ją to cieszy, ona się tym chwali, Ty też możesz pojechać za granicę i w miesiąc odłożyć na taki żakiet, jeśli tylko chcesz. Ja nie chcę. Wiele dziewczyn tutaj pisze, ze stać je na takie rzeczy a nawet mają, ale się tym nie chwalą. No ale Olfa żyje z tego chwalenia się, inaczej by tego wszystkiego nie miała, nie potrzebowała najzwyczajniej w świecie. Nagrywa bzdurne filmiki, bo w każdych są bloki reklamowe, więc lepiej nagrać 3 filmiki niż jeden. Ja nie oglądam, bo mi się nie podoba i mówiłyście, że nic ciekawego. Do tej pory mam traumę po jej vlogu z imprezy urodzinowej i jej koszmarnym sterczących lepkich kłakach i reklamach drogich kosmetyków do włosów na głowie. Ja wolę po prostu umyte, nawet w szamponie za 3 złote, ale umyte. Nie to co u niej.

Gość gość
11:10 Skończ juz trollu, kretynów szukasz? Współczuję ci nudnego życia, skoro pisanie takich bzdetów jest dla ciebie prawdziwą rozrywką.

Gość gość
gość dziś 10:37 ŚWIĘTA RACJA! 10:50 ona nie jest kretynką, Olfa wrzuciła na insta story zdjęcie lodówki w knajpie, gdzie były wędliny dojrzewające. Nie wierzysz, to sobie odpal Insta. A teraz przeproś koleżankę. xxx o matko :D faktycznie są szynki, ale to jest zdjęcie lodówki z jakiejś luksusowej knajpy a nie masarni kretynki xD .... https://zapodaj.net/images/f792eaa839cf7.jpg ,....

Gość gość
11:23 Po co odpowiadasz trollowi, który specjalnie wypisuje tu głupoty, zeby prowokować mniej rozgarnięte osoby? Trolli skończ z ta masarnia, bo to żałosne.

Gość gość
11:23 jeśli to rzekomo nieprawda z tym ze olfaktoria pracuje w masarni to jak wytlumaczysz jej zdjęcie za lada które wczoraj ktoś wrzucił na kafe w któryms starym wątku? Nie pamiętam który wiec sobie poszukaj - jesteś taka mądra ze pewnie bez problemu znajdziesz :D

Gość gość
11:37 Droga kretynko... Zajmij się już swoim życiem. Żegnamy cie :*

Gość gość
11:39 kto sie przezywa sam sie tak nazywa

Gość gość
Proponuje zignorować tę psycholkę od mięsa.

Gość gość
Po co pitoli o tym rzekomym Januszu.... jest tyle singielek i sie nie wstydza

Gość gość
Przeczytajcie sobie post na blogu Olfaktorii i komentarze (również jej własne) pod nim: http://www.olfaktoria.pl/2014/08/8-cech-idealnego-faceta/ Na końcu teksu Olfaktoria pisze: "Koniec ogłoszenia matrymonialnego. Ktoś chętny na randkę? ;-)" W komentarzach pisze: "Miło mi, że tak się o mnie martwisz, ale zapewniam - zupełnie niepotrzebnie. Moim problemem nie jest to, że nie spełniam wymagań facetów, tylko to, że oni nie spełniają moich ;-)" W jednym z komentarzy czytelniczka chwali się, ze znalazł swój ideał 10 lat temu, ideał, który jest mądry, przystojny, wysoki, męski, gentelman, dobrze się ubiera i dba siebie, konkretny, zdecydowany, zna swą wartość, wspiera mnie i docenia, lubi zakupy, nie żałuje kasy. I co Olfaktoria jej odpisuje "żartobliwie": "Lepiej się więcej nie odzywaj, bo Cię zabanuję! ;-)" Czy to jest odpowiedź osoby, która rzekomo pozostaje w szczęśliwym związku??? Chyba nie

Gość gość
Olfa jest głupia i nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
13:19 Tak odpowiada osoba sfrustrowana i zazdrosna :) Ciekawe, kiedy skasuje te komentarze.

Gość gość
dziś To akurat prawda, Janusz żyje tylko w naszych głowach!

Gość gość
O jaki mięsny sklep chodzi? Wytlumaczy ktoś??

Gość gość
13:38 Olfaktoria utrzymuje się z prowadzenia sklepu mięsnego

Gość gość
Skończ juz pisac sama ze soba, osobo od mięsa.

Gość gość
Podziwiam Dorote, że znalazla sposob, by wydostac sie z małej wsi, uczciwą, legalna pracą z podatkami udalo jej sie na pewno przekroczyc prog 10tys miesięcznie a może i 20... jest szczupla, wysportowana, ladnie pomalowana, uczesana i ubrana-chociaż malo mlodzienczo wedlug mnie a bardziej jak prawniczka z najlepszej warszawskiej kancelarii. Nie podoba mi sie sciema z Januszem, jej brzydkie kolezanki nie pasujace do wizerunku jaki próbowała kreowac ze koleguhe sie tylko z pieknymi kobietami i bogaczami.... Narazie tylko pan od perel i Bahus wydawal mi sie osobą z wyzszych sfer

Gość gość
14:37 Masz błędne wyobrażenie na temat „prawniczek z najlepszych warszawskich kancelarii” ;) A z „wyższych sfer” to jest królowa angielska, a nie sprzedawca i bloger.

Gość gość
mowila tez otacza sie glownie ludzmi starszymi od siebie i wiekszosc jej znajomych jest ok 10 lat starsza od niej. jakos jak nagrywa vlogi to zawsze jest najstarsza z calego towarzystwa. imponuje mlodym i inaiwnym osobom. osoby w jej wieku lub starsza maja rozum i nie spotykaja sie z nia.

Gość gość
co sie stalo z Kasia z Bejda Medical? co z lobuzami? co z honorata skarbek? juz sie nie koleguja?

Gość gość
tak samo z tymi ludzmi ktorych spotkala w atenach. slowem sie nie zajakneli ze olfa byla z januszem. caly czas mowili ze zobaczyli olfe i tyle. i nie wygladalo na to zeby janusz stal z boku. to niby co zostawiala go w hotelu? albo szedl za nia 100 metrow?

Gość gość
Tak, koleguje się wyłącznie ze starszymi ludźmi, przynajmniej 15 lat starszymi. A na vlogach spotyka się z Andziax, która ma chyba 23 lata. Jeszcze jej tłumaczenia, że oni po prostu nie chcą pokazywać się przed kamerą. Myślę, że osoby po czterdziestce nie mają problemów pokazywania się, zwłaszcza, że nie zależy im na jak najlepszym wyjsciu przed kamerą jak młodym osobom.

Gość gość
bo ona jest infantylna. mysli ze jak ubierze sie jak krysia do kosciola albo do biura to uczyni z niej taka osoba. strojem mozna panipulowac i zrobic pierwsze wrazenie. pierwsze. pozniej jak znasz osobe to wiesz, ze stroj nie ma znaczenia. jest bardzo dziecinna, jej mysli, sposob bycia, podejscie do zycia. na sile chce robic z siebie starsza niz jest a ciagle rozum dorastajacej nastolatki

Gość gość
Moze lepiej zalozyc watek nr 3 na forum gwiazdy?

Gość gość
Nie ma sensu, zapiszemy ten, to kolejny założymy tam, gdzie trzeba :)

Gość gość
Jej ostatni film q&a to straszna nuda. Niestety widac ile jest w niej zlosci i jak klamie. Nie wierze ze dostala propozycje wyjazdu do hong kongu na ktorej by zarobila, a nie skorzystala. Jakos jezdzenie na eventy semilaca do polskich miast, zalatwianie sobie darmowych noclegow w hotelach jej nie przeszkadza. W hong kongu sa takie sklepy LV jakich nigdy nie widziala, nie wspominajac o innych luksusowych markach. A widoki takie, ze jej brat by nie mogl sie oderwac od drona i kamery. Jej opowiesc o Januszu ktory namowil ja do nagrania filmu i z ktorym jest od lat to kolejne klamstwo i pograzanie sie olfy. Im dluzej kreci filmy, im wiecej jej klamstw wychodzi, tym bardziej klamie wierzac ze zatuszuje poprzednie klamstwa.

Gość gość
biedna, samotna, znerwicowana kobieta

Gość gość
Ten chlopak ktorego rekaw marynarki Olfa wrzucila na snapa jako rekaw Janusza jest na majowce w Kanadzie, w Montrealu. Pokazuje to na swoim insta. Ciekawe dlaczego Janusz znow zostawil Olfe sama i sobie lata po swiecie, a ona z Majka i bratem siedzi w warszawie. Moze to wrzucic w komentarzach pod zdjeciem z "Januszem" na #inspiredby ?