Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię chodzić na spacer do lasu, ale martwię sie o gwałt

Polecane posty

Gość gość

Kobiety najczęściej gwałcone sa w lasach. Zawsze jak spaceruję, to o tym myślę;-/ Chodze tylko za dnia i nie zapuszczam sie zbyt daleko w las. Mieszkam obok lasu i często ludzie tam jeżdz całymi rodzinami na rowerach, staruszkowie spaceruja z psem albo narzeczeni. Nie mogę pogodzić sie z tym, że za coś tak naturaonego jak spacer w naturze można zapłacić trauma. Nie umiem w pełni się cieszyć spacerem, bo martwię się, że spotkam zboka. Ale czy naprawde muszę zrezygnowac z tego, co kocham ze strachu?

Gość gość
to prawda

Gość gość
poza tym ważę 136 kg, więc i tak o gwałt się martwić nie muszę; dla mężczyzn jestem przezroczysta

Gość prawi 124
po prostu jesteś zboczona i marzy ci się seks w lesie

Gość gość
zaopatrz sie w gaz przynajmniej alo potrenuj sztuki samoobrony np. z pałką teleskopową

Gość gość
nie chodizlibyście na moim miejscu do lasu? uważacie, że nie powinnam, bo to jest na tyle niebezpieczne, że lepiej nie? boję sie, czy nie jestem zbyt naiwna...ale wiecie...ja w dzieciństwie tez jeździłam z rodzicami do laus, jestem przyzwuyczajona, kocham las tak mi źle, że żyjemy w chorej rzeczywistości i musze rezygnować z czegoś tak pięknego i tak spaceruję,....myślicie, że źle robię?

Gość gość
Chodzenie sama i żyję póki co. Co ma być to będzie.

Gość gość
Jak mieszkasz w Polsce to predzej zlapiesz kleszcza niz zostaniesz zgwalcona w lesie. Jakbys mieszkala w Niemczech czy szwecji to rzeczywiscie jest sie czego bac.

Gość gość
nie ważę 136 kg i nie marzę o żadnym gwałcie;;-/ lubię leśne powietrze....nie rozumiecie mnie, prawda?;-/

Gość gość
A co tu jest do niezrozumienia? Też lubię las. No i? Po nocach chyba nie chodzisz. Jak się boisz to noś gaz.

Gość gość
mój las jest też na peryferiach miasta (Bydgoszcz) czyli nie jest to to samo, co np. las Kabacki w Warszawie,w którym często kobiety sa gwałcone. Zbok się tam zaczai, bo wie, że jakas laseczka sie trafi na bank. Ale ja jestem w miejscu dykretnym i rodzinnym, gdzie zbok jakby chciał zrobić rozpoznanie, to sie znudzi szybko, bo tam chodza całe rodziny. Czyli nie nastawiam się, ze tam ktoś może sie czaić...tylko, czy nie jestem naiwna, bo o to się boję...nie chciałabym żadnrego g****u;-/

Gość Pan fikuś
Lubie się sexić

Gość gość
myślę, by zamaist spaceru jeździć rowerem, a w gaz się chyba wyposażę.... wiecie co? sorry, ze tak atmosferę wprowadzę,ale dla mnie dziewczyna może być goła, pijana, głupia i naiwna...będę się jej wtedy dziwiła, ale jak j zgwałca to ma moja solidarność...boli mnie to, wiecie? nie mogę sie z tym pogodzić. W lesie kabackim laska poszla pobiegać dla relaksu, za dnia. i zapałcila za to trauma do końca zycia. Nie była głupia, pijana, naiwna ani goła. Jest mi przykro, że takie rzeczy się zdarzaja;-/

Gość gość
ale jak przekroczy 60 lat to już nie gwałcą ..

Gość prawi 124
Wystarczy powiedzieć, że masz Hiva i nikt cie nie dotknie

Gość gość
do lasu chodzę w spodniach, adidasach i bluzie sportowej, jesli jest rozsunięta, to pdo spodem mam koszulkę aż do szyi, a jak dekolt, to wtedy z chusta źle? nie lubie tej paranoi, ale żyjemy w społeczeństwie, gdzie wielu ludzi USPRAWIEDLIWIA gwałt gwałty to moja obsesja, bo solidaryzuję się z kobietami wolność jest wartości i kobieta powinna móc od tak sobie iść do lasu, impreze itd.

Gość gość
A ja chodzę jak chce co nie znaczy że się stroje jak j******a na wyjście do lasu. Nie będę ubierać się jak stara Rumunka bo może mnie ktoś zgwałci po drodze. Do czego to k***a doszło żeby się dostosowywać trzeba było do potencjalnego g****iciela albo jakiejś patologii islamskiej. To się w palę nie miesci. Za granicą chyba będę nosić gaz w każdej kieszeni.

Gość gość
gaz jest nielegalny za granica, ale w polsce tak

Gość gość
To z***biscie wręcz. Pozostaje nóż.

Gość gość
Znajdz sobie towarzysza do spacerow po lesie i problem sie rozwiąże;-)

a ja tam chodze do lasu i chodzilem i bardziej sie boje w miescie ze mnie ktos napadnie i np dawaj portfel i sluchawki ale nigdy sie nic takiego nie stało, a w lesie to ja rządze :classic_cool:.

Gość gość
ciebie nikt nie napadnie, bo w portfelu masz 2 złote .. Jesteś biedak

Gość gość
CZEŚĆ HELOIZA co u ciebie, wyszłaś za mąż, masz dzieci?

Gość gość
jakim cudem ktoś się mógł domyslić, że tu heloiza....nie piszę nawet z tego samego ip, ani się nie loguje....ale napisałam, że Bydgoszcz, no jo.... ale kafe przeraża jednak, ja prdle

Gość gość
bydgoszcz + emotka ;-/ + rozkminy z du/py = 100% heloiza :D🖐️

Gość gość
haha;-DDD dzieci nigdy nie urodzę, za maz kiedyś chciałabym wyjść, tzn. poznac kogoś, nawet bez slubu,e ch... rozkminy z d**y? dzięki, pociesza mnie to, chciałabym, być miał/a rację ale w sumie nie z d**y, bo to wazne pytanie egsyztencjalne