Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 30

czy po rozwodzie mozna wrocic do siebie

Polecane posty

Gość kobieta 30

Moj byly maz jeszcze przed rozwodem wyzywal mnie od najgorszych wczesniej jeszcze w czasie trwania malzenstwa prosilam go nie jeden raz by przestal by sie zastanowil co mowi .To bylo moje drugie malzenstwo moj pierwszy maz umarl ponad 20 lat temu chcialam sobie ulozyc zycie dzieci mam juz dorosle lecz niestety nie dalao sie bo wlasnie moj drugi maz nie akceptowal moich dzieci tylko swoja rodzine przy swoich dzieciach mnie wyzywal i wyganial z naszego domu w koncu nie wytrzymalam i odeszlam teraz po 2 latach chce bym z nim byla w miedzy czasie mial inna kobiete z nia jedzil na wczasy i nie tylko ostatnio jak chcialam zapytac czy ma moje dokumenty to policje na mnie wezwal i wiele podobnych zachowan z jego strony teraz chce bym wrocila mowi ze mnie kocha jak zadnej kobiety wczesniej powiedzcie mi czy mam wrocic jeszcze dwa miesiace temu chcialam z nim byc teraz chyba nie bo mysle ze nic sie nie zmienil tylko udaje by nie byc sam

Gość gość
Nie, nie można

Gość gość
następna durna zresztą już po przeczytaniu pierwszego zdania widać, że to poziom emocjonalny i intelektualny 10-latki. Kto tak niedojrzałym osobom pozwala brać śluby :o

Gość gość
W twoim przypadku ABSOLUTNIE NIE .

Gość gość
Chyba coś z tobą nie tak skoro się wogole nad tym zastanawiasz