Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiesprawnaBella

Wiecznie dołujący się i zazdrosny przyjaciel. Co robić?

Polecane posty

Hej. Jak dobrze wiecie jestem osobą niepełnosprawną. W pewnym ośrodku poznałam chłopaka który tak samo uwielbia ten ośrodek, rehabilitantów i fizjoterapię. O tym ośrodku , ludziach pracujących w nim możemy gadać godzinami czasami kumpel ( nazwijmy go Romkiem) naprawdę jest miły, pomocny, słodzi mi strasznie i razem wielbimy ludzi z ośrodka godzinami. Jednak i jest ciemniejsza strona naszej relacji. Nie ma dnia by Romek nie miał doła i to takiego porządnego. Nie musi być konkretny powód. Raz z samotności ( bo go żadna nie chce) albo że mu ktoś z rehabilitantów nie odpisuje na fb itp. Wtedy to zawsze ja jestem ta zła, zawsze mnie oskarża ze bronię tą drugą stronę, że bawię sie w psychologa bo każę mu się uspokoić, nieraz straszył samobójstwem czy zniknięciem z neta, urwaniem kontaktów ze wszystkimi. Wczoraj mi się przyznał, że ma dosyć że wszyscy mnie w ośrodku lubią, że niedobrze mu gdy na to patrzy, że go aż skręca. Poczułam si samotna, bardzo samotna... Co robić z tą relacją? to mój jedyny przyjaciel

Gość gość
TO NIE JEST TWÓJ PRZYJACIEL. To jedyna osoba , z którą rozmawiasz i masz jakiekolwiek relacje, na dodatek bardzo pokręcona osoba. Zerwij tę toksyczną znajomość,