Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwier96

czy porsche cayenne s z 2011 roku to faktycznie taka siara?

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego, mówisz, niby ''sira''? ... Chodzi o to, że starszy model? Jeśli się Tobie podoba, to dlaczego nie? Ja się czaję na bm-kę x5 f15, ale nie jestem przekonana, czy to faktycznie taki dobry wybór :/

Gość gość
Kayenne mi sie z kajakiem kojarzy

Gość gość
To BMW jak najbardziej jest ok,nawet się nie zastanawiaj my mamy już druga bardzo „młodziutka „ rocznikowo i komfort jazdy i wogole wszystko na plus,jak ta się „zestarzeje” a to dobrych kilkanaście lat to następne tez bedzie BMW

wszyscy jezdza teraz tymi bwm u mnie co drugi na osiedlu takie ma.

tym porsche to ja jezdze i ludzie mowia ze przestarzale. w 2011 bylo kupione to juz kawal czasu chyba sie nim znudzilo.

Gość gość
Wstyd i siara to jeździć komunikacją miejską jak uczniami,emeryci i menele.

Gość gość
W mojej okolicy jeżdżą sobie dwa porszaki, Panamera i Cayenne właśnie. Nie uważam, by Twoje autko było wielce 'przestarzałe', chyba mówią tak z zazdrości? Najważniejsze, jeśli Tobie się podoba i spełnia swoje funkcje. Marginesem, niektórzy, których stać na luksusowy samochód, wpadają w taką pułapkę myślową, że kiedy tylko wyjdzie nowszy model, to obecnie posiadany jest już 'be' i wstyd się w nim pokazywać...

Gość gość
Każdy kupuje takie jak mu odpowiada,choć mam BMW to Porsche Cayenne tez uważam ze jest fajne,znajomi maja a 7 letnie auto to nie jest znowu takie stare.Nie przejmuj się

wtedy to robilo furore, a teraz ludzie leasingi byleby nowy model co 2 lata. to znajomi tak mi mowia, wiadomo sami maja podobnie jak ja auta po rodzicach. taka dzielnia.