Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaMil

Profesjonalny gabinet medycyny estetycznej w Poznaniu?

Polecane posty

Gość AnnaMil

Szukam dobrego, profesjonalnego gabinetu w zakresie medycyny estetycznej, kosmetologii, oferującego nowoczesne zabiegi odmładzające z wykorzystaniem dobrego sprzętu nowej generacji

Gość StefkaT
Na Winogradach klinika ProDerma z dobrze wyposażonymi gabinetami, z wykwalifikowanym personelem, specjalistami z dużym doświadczeniem, oferujący szeroki zakres nowoczesnych zabiegów. Na prawdę godne miejsce polecenia. Wykonywałam zabieg kwasem hialuronowym i na prawde jestem bardzo zadowolona.

Gość HortensiaQ
Profesjonalne podejście do klienta. Korzystając z usług, wiem że jestem pod dobra opieką lekarza dermatologa. Bardzo spodobało mi się to, że podczas pierwszej konsultacji, zostałam zapytana o oczekiwania. Pani dr Marta Cieślińska dostrzegła oprócz estetycznych, również zdrowotne wskazanie do leczenia dermatologicznego.

Gość Lidia75
Bardzo dobra obsługa i gabinety wyposażone w renomowany sprzęt w klinice medycyny estetycznej przy ul. Wyłom. Od 2 lat wyłącznie korzystam z zabiegów oferowanych przez Prodermę. Mam zaufanie do zespołu lekarzy dermatologów - profesjonalizm na najwyższym poziomie. Polecam

Gość Zosia_ 345
Mogę z całego serca polecić gabinet ProDerma na ul.Wyłom. Jest to bardzo profesjonalny gabinet, fachowa i miła obsługa oraz zabiegi na najwyższym poziomie. W moim przypadku był to zabieg usunięcia pieprzyka na twarzy, który wymagał bezpiecznego i solidnego podejścia dermatologa. Wszystko to było wykonane profesjonalnie, oczywiście poprzedzone oceną i badaniami i po przystępnej cenie. Jeszcze raz polecam ten gabinet wszystkim, którzy chcą mieć dobrze wykonane zabiegi.

Gość AnnaM7
Myślę, że Klinika Proderma spełnia oczekiwania klientów, ponieważ posiada dobrze wyposażone gabinety w najnowszy sprzęt, oferowane są nowoczesne zabiegi, a personel jest wysoko wykwalifikowany i potrafi spełnić indywidualne wymagania klientów.

Gość Joasia4
Właśnie jestem po zabiegu w Prodermie , zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi ombre . Wykonali mi tam wręcz doskonały zabieg, który super podkreślił oprawy oczu i wyglądu twarzy. Fachowo i profesjonalnie, cenowo do przyjęcia. starczy na 3 lata, warto!

Powiekszałam usta w Prodermie i jestem bardzo zadowolona. Miałam dużą asymetrie która została wyrównana a moje usta są tez bardziej nawilżone. A doktor Magda przesympatyczna!