Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

Gość gość

Współczuję potencjalnym partnerkom :D

Hahahahaha, super temat, dzięki, ubawiłaś mnie:D Ale wiesz, że beze mnie padnie i nie przekroczy nawet jednej strony?

Gość gość
Wiem bo tylko ty tu siedzisz, normalni ludzie mają ciekawsze zajęcia

Gość gość
i co parówo? Tak nisko upadłeś że sam tematy o sobie zakładasz?:)

Gość gość
on i ten drugi, haha, blade rachityczne wampiry, które nie widziały słońca bo muszą całą dobę monitorować dziwne kobiece forum :D

Gość gość
Nie, nie mogłabym. Po przeczytaniu jego kilku komentarzy wnioskuję że to zskompleksiony mały człowiek. A ja lubię pewnych siebie mężczyzn.

Niestety wcześniejszy temat o mnie zaginął, więc teraz pozbawię Was tego. Nawet nie jest mi przykro. Mogłyście nie tworzyć tematów o mnie, to może wreszcie wyszedłbym z domu:) Która pierwsza się podkłada na ochotnika?

Brak chętnych? To na początek dziunia z 14:41 - coś Ci się dziewczynko pomieszało w główce. Najpierw musiałbym zaproponować Ci bycie ze mną. Może według Ciebie jestem „zakompleksionym małym człowiekiem”, ale nie aż tak:) Lubisz prawdziwych mężczyzn? Jak bardzo? Najlepiej kilku?

Gość gość
Najpierw sam o sobie założył temat a teraz sam go sobie podnosi. Żałosne

Gość gość
To jakiś psychol przecież. Nie piszcie mu już nic bo takich dewiantow to jeszcze nakręca.

„To jakiś psychol przecież. Nie piszcie mu już nic bo takich dewiantow to jeszcze nakręca” x Całkowicie się z Tobą zgadzam. Możesz odmaszerować:)

Gość gość
Ja nie bo on strasznie marudny jest. Marudzi jak stara baba

„Ja nie bo on strasznie marudny jest. Marudzi jak stara baba” x Przecież jestem kobietą, to o co Ci chodzi?

„Bo to stary kawaler.Jak się zestarzeje będzie tylko marudzil” x „Będzie”? „Zestarzeje”? Dlaczego używasz czasu przyszłego do opisu przeszłości/teraźniejszości?

Gość gość
ale przecież on już tylko marudzi!!! :) Poprzedni temat o nim, w którym pojawiły się bunty typu petycje o zablokowanie go został usunięty, żebyśmy nie musieli już go widzieć na głównej i wgl, pewnie za chwilę ten też zniknie :) jupi!!! :D

Gość gość
Masz może młodszego brata Mało Stanowczy ?

Gość gość
Stanowczy przy mnie nie musiałby ciągle gadać. Miałby lepsze zajęcie. ;-)

Gość gość
Może ma biegunkę

„pewnie za chwilę ten też zniknie” x Nie przejmuj się, zaraz jakaś zapieniona dziunia założy kolejny. Tak łatwo jest Wami manipulować, małe dzieci są bardziej asertywne. Wystarczy pacnąć, a robicie dokładnie to, czego chcę. Zero refleksji, zero pomyślunku, zero własnego zdania. Po prostu uroczo:) Na upartego mógłbym stworzyć bota i zaglądać tu raz w tygodniu, bo nie ukrywam, trafiają się trudniejsze przypadki. A czasami nawet zupełnie normalni ludzie.

„Masz może młodszego brata Mało Stanowczy ?” x Może mam... a może nie mam... a może mam starszego? Albo siostrę? A może jestem jedynakiem? Mogę być też jedynaczką:) W każdym razie dziękuję za temat do rozkminy dla gości:) Nikt o to jeszcze nie pytał:)

Gość gość
i kolejne brednie nie na temat- głąbku durnowaty- co ma brak asertywności i niby manipulacja do tego, że ludzie mają Cię dość do tego stopnia, że piszą o zablokowaniu Cię?? Czyli tego chciałeś, skoro twierdzisz, że udało Ci się ich zmanipulować i robią to co chcesz?? Niech mu ktoś odetnie internet, BŁAGAM!!!!!!!!!