Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwałam z facetem czy słusznie ?????

Polecane posty

Gość gość

Od dawna między nami się nie układało ponieważ zawsze szukał dziury w cały itp. Od jakiegoś czasu nie mieszkamy razem i nie rozmawialiśmy ale ostatnio znowu zaczęliśmy do siebie wypisywać chciałam wiedzieć jak się czuje co u niego słychać rodziny w końcu bylismy 3 lata razem ale tym razem znowu przegiął , spytał mnie co robiłam przez ten czas więc pytam co ma na myśli konkretnego, a on do mnie że pracę i to jak wiele wie na mój temat i wysyła mi zdjęcie kobiety z roksy.pl twierdząc że to ja !!!!!!!! No chory człowiek i jeszcze mi wmawia że on nie jest sędzią i mnie nie osądza i będzie mnie wspierał no ja p*****le !!! wmawia mi coś czego nigdy nie miało miejsca i że to ja gdzie ja zupelnie nie jestem podobna do tej osoby ! będzie ze mnie robił prostytutkę ! ma jakiej podstawie ! musiał przez ten czas przewidywać przy komputerze i przeglądać takie rzeczy on jest pewny że to ja podejrzewam że jest chory psychicznie normalnie ! błaga przeprasza a ja mu powiedziałam ze to koniec !!! teraz się tlumaczy i zaczynam wymiękać a tego nie chcę

Gość gość
Słusznie.

Gość gość
Nie wraca się do byłych i najlepiej zerwać kontakt aby dać im żyć swoim nowym życiem.

Gość gość
Haha. No z pewnością można się pomylić widząc czyjas d**e codziennie :D

Gość gość
do gościa wyżej - autorka- więc on się pomylił na tyle że stracił wszystko co najlepsze ! mimo że zna moją dupe na wylot a powinien wiedzieć że jest bardziej zgrabna i ładniejsza niż tej kobiety z tego zdjęcia zresztą nie będzie ze mnie robił prostytutki bo nią nie jestem, nie pierwszy raz ma taką bujną wyobraźnię ! to że radzę sobie w życiu sama zajebiście z dzieckiem nie znaczyć musi że sobie dupą dorabiam ! z resztą nie o to chodzi chodzi o to że przesiaduje na tych strojach i ma urojenia normalnie i sam wierzy w coś fzego nigdy nie było !

Gość gość
up

Gość gość
Dajże spokój facet zazdrosny po prostu a ty po nim jedziesz weź

Gość gość
Jest zazdrosc i chora zazdrosc. Ten kolo jest chory na leb. Daj sobie z nim spokoj. Gdyby Cie kochal, nawet w przerwie pomiedzy byciem razem nie szukalby podniet na tamtym plugawym portalu. Gdyby Cie szanowal, nawet by mu przez mysl nie przeszlo, ze masz cos wspolnego z tym plugawym portalem. W zadnym razie nie mieknij! Tym bardziej, ze masz dziecko i ono potrzebujeq spokojnego zycia, pod jednym dachem ze spokojnym ojczymem/„wujkiem”. Tego olej, zerwij kontakt definitywnie, zadnego wiecej pisania i zagadywania. Bylo, minelo, jego rodzina to nie twoja, odetnij sie.