Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coraz częściej myślę o zostawieniu rodziny

Polecane posty

Gość gość

Takie mysli pojawiąją sie u mnie coraz częsciej . Mąż wczoraj znów zrobił mi awanturę . Nie starcza mi 1500 zł na mc na jedzenie i środki czystości . Drze sie na mnie , że wydaję na głupoty albo wyrzucam jedzenie . Wczoraj małej odparzyła sie troszke pupa więc mąz mnie wyzwał ze nie przebieram małej na czas . Byliśmy na placu zabaw i dziei nie chciały jeszcze wracać a mała nie miała wcale mocno zsikanego pampersa . Nazwał mnie nieudolną żoną i matką . Seksu nie ma już od kilka mcy . Nie chce być dla nich ciężarem skoro jestem taka głupia .

Gość gość
twoj maz to skurczybyk i cham

Gość gość
Jeśli to prawda to męża zostaw. To nie jest prawdziwy mężczyzna! Pogoń dziada

Gość gość
Widzę jakby sie mnie brzydził odkad urodziła sie nam córka . Już nawet myślałam ze ma kochankę . ale raczej nie , nic na to nie wskazuje . Tak jakby się mnie brzydził i czepia sie dosłownie wszystkiego . Ale moze ja tak myśle . może on ma rację . Myśłalm zeby wyjechac do Anglii . Niech sam wychowuje dzieci . Nie bede mu w tym przeszkadzac skoro robie to źle.

Gość gość
Ale zostaw mu też dziecko pod opieką. Nie bój się, już po kilku dniach będzie skamlał, żebyś wróciła. Spakuj walizkę i wyjedź na kilka dni. Niech otrzeźwieje.

Gość gość
Traktuje cię jak niewolnicę, pachołka więc może leczy jakieś swoje kompleksy?Może to on jest nieudolny a wyżywa się na Tobie?!