Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Śniło mi się że piłem wódkę ze zmarłym wujkiem i chwilę po tym zdemolowalem sale

Polecane posty

Gość gość

Nieżyjący już wujek mnie wola żebym się z nim napil i polewa mi do przypadkowego kieliszka, przychodzi jakiś inny typ i jemu też polewa, pytam się wujka czy to kieliszek bo nie siedziałem przy tamtym stole on mówi że nie wie ale co z tego, i gada z typ drugim typem w tym czasie ja zauważyłem brak popity, oni już chlusneli nie czekając na mnie a ja mowie do wujka że czemu nie zaczekali co mam pić sama wódę? Jakaś baba się zasmiala, idę po popite i patrze mój ojciec siedzi i się patrzy z zazenowanien, wszyscy na sali widzieli zdarzenie i słyszeli rozmowę, podchodzę do stołu z popita, przypominam że wódka w kieliszku polanym przez wuja jeszcze nie ruszona, nachylam się nad stołem i kumuluje myśli jak mnie upokorzono, chwytam za miskę po zupie i roz******lam ja o stół, potem zwalam wszystkie naczynia i potrawy by na koniec unieść stół i cisnąć nim o ścianę Ps to znowu ja HOMOSUPERIOR zamknęli moje fora chyba będę musiał przenieść się do was na stałe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować