Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czorno123

zakochałam się w dużo starszym facecie

Polecane posty

Gość czorno123

Hej. Potrzebuję porady. Od jakiegoś czasu spotykam się z dużo starszym facetem. Ja mam 21, a on 39. Nie wiem ale czuję że chyba się w nim zakochałam. Bardzo mi na nim zależy. On ma dziecko z byłą swoją kobietą. Aktualnie jest zaręczony, ale wiem, że nie czuje nic do tej kobiety (nie tylko z tego z tego, że mi to powiedział). Wiem i widzę po nim, że też chciałby ze mną być tak jak ja z nim. Podoba mi się w nim wszystko. Charakter, wygląd, życie intymne. Świetnie mi się z nim rozmawia, dogadujemy się w każdej kwestii i temacie. Ogólnie to świetnie spędza mi się z nim czas. Byłam kiedyś z facetem 2 lata starszym ode mnie, ale po 4 latach związku nie rozmawiało mi się z nim tak dobrze jak z facetem aktualnie poznanym. Ale tak szczerze to boję się między innymi tego co ludzie powiedzą na ten temat i ogólnie tej dużej różnicy wieku. Bo co będzie za jakieś następne 20 lat. Czy będzie nam się rozmawiało tak świetnie jak teraz. A może już mi się znudzi jako starszy dużo facet. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Z jednej strony wiem, że jeśli spróbuję to mogę tego później żałować, ale jeśli nie spróbuję to też mogę tego żałować. Boję się, że jeśli on zakocha się we mnie tak jak ja w nim teraz i go później zostawię to strasznie go zranię. Proszę doradźcie mi cokolwiek.

Gość gość
Pogadaj ze swoim ojcem, on i facet to pewnie rówiesnicy

Gość gość
Boshhee ty chyba zglupialas!! Z byłą ma dziecko, jest zareczony a Ciebie bzyka i Ty sie tu uczuc doszukujesz???!!

Gość gość
Rób co czujesz. Odpowiedzi tutaj nie szukaj.

Gość gość
Glupia i nawina, ze szok. Ty z nim nawet 2 lat nie wytrzymasz, a pytasz co bedzie po.20... On ma dziecko, narzeczona, a Ty robisz za darmowa d**upe. Nikim wiecej nie jestes dla niego.

Gość gość
Hej. Nie przejmowałabym się tym, co ludzie powiedzą, to ich problem. Natomiast są inne niepokojące rzeczy. Po pierwsze, chyba nie zdajesz sobie sprawy, jak poważne obowiązki ciążą na rodzicach. Jeśli on jest dobrym ojcem, będziesz musiała wyrzec się wielu rzeczy dla jego dziecka. Łącznie z pieniędzmi na Wasze ew. wspólne życie. Jeśli jest złym ojcem... nie warto z nim być. Natomiast bardzo, bardzo źle świadczy o nim, że jest czy był długi czas z kobietą, spłodził z nią dziecko, a nie ożenił się. Oraz to, że ją okłamuje i oszukuje. Moim zdaniem nie warto z kimś takim w ogóle być.

Gość gość
PROVO